berita

[16 Foto] Bergaya Sedondon Setiap Hari – Pasangan Warga Emas Ini Dapat Perhatian Netizen, Comel Sungguh!

March 20th, 2017 | by Hanis Aliaa | 11 comments
10.6K
reads
4.2K
shares
Kini Trending

FotorCreatedBudak-budak sekarang suka sangat nak ada relationship goals bagai. Yang dah berumahtangga ni takda pulak sibuk nak ada goals. Itu yang bosan dan hambar ja dengan pasangan. Cubalah buat aktiviti yang menarik bersama.

Ni admin nak kongsikan sepasang suami isteri yang sudah bersama selama 37 tahun. Masih utuh kekal bersama. Apa yang menarik pasal mereka berdua ini adalah mereka gemar berpakaian sedondon. Paling tak tahan trendy tau fesyen yang mereka gayakan ni. Tak percaya korang tengok la sendiri.

Gaya macam orang muda gitu.

Screen Shot 2017-03-20 at 12.52.22

Screen Shot 2017-03-20 at 12.53.45

Screen Shot 2017-03-20 at 12.54.10

Screen Shot 2017-03-20 at 12.54.33

Screen Shot 2017-03-20 at 12.54.49Pasangan dari Jepun ini telah berkongsi gambar mereka di laman Instagram setiap hari sejak mereka membuka akaun mereka kira-kira 4 bulan lalu. Kini, pengikut Instagram mereka sudah mencecah 392 ribu dari seluruh dunia.

Sentiasa matching & comel.

Screen Shot 2017-03-20 at 12.55.14

Screen Shot 2017-03-20 at 12.55.29

Screen Shot 2017-03-20 at 12.55.48

Screen Shot 2017-03-20 at 12.56.07

Screen Shot 2017-03-20 at 12.56.31Kalau korang tengok diorang just mix and match ja apa yang diorang ada. Tapi warna dan corak yang sama cuma pada benda yang berbeza. Kreatif betul mereka nie. Apa yang menariknya lagi laman Instagram mereka bonpon511 ada maksud tersendiri.

Bon maksudnya isteri dan pon pulak suami. 511 tu adalah tarikh perkahwinan mereka iaitu 5 November 1980. Sweet kan atuk dan nenek ni. Admin suka tengok fesyen yang mereka gayakan.

Simple tapi adorable.Screen Shot 2017-03-20 at 12.56.53

Screen Shot 2017-03-20 at 12.57.56

Screen Shot 2017-03-20 at 12.58.14

Screen Shot 2017-03-20 at 12.58.35

Screen Shot 2017-03-20 at 12.58.48

Screen Shot 2017-03-20 at 12.59.05

Tapi apa yang pasti, diorang memang suka corak kotak. Comel kan? Even rambut dah beruban still bergaya. Admin pon dah dapat inspirasi nak pakai mana dengan suami bila dah tua nanti. Eh?

Kredit : bonpon511

11 Comments

  1. wekkkkkkk says:

    allah maha celaka

    • nalubho says:

      kau ni dah kenapa gila?
      apa motif kau komen mcm ni?

      smoga celaka tu berbalik pada kau.
      psiko.

    • wekkkkkkk says:

      ko yg maha celaka, setan kturnan iblis, mk ko placur, lubg bsar, permpak, pirates, toyol, dh x ada tagline lain ke…mampos ko cilaka..lmpar tahi/sembunyi bontot x basuh

      dri wekkkkkkk
      yg asal

    • dasaroranggila says:

      be careful with ur words ! harap kau kena balasannya nanti wahai orang iri hati. dan nanti baru kau tahu kau yang sebenarnya celaka.

      sepatutnya ohbulan delete komen sebegitu. ini tidak. dibiar je.. haih…biarkan agama sendiri dihina keee..

  2. Finding nemo says:

    hensemnyer gpapa…

  3. Nemo says:

    hensemnya daddy…