berita

3 Sebab Selebriti Ini Gunakan Doropu Untuk Beli Barang, Korang Bila Lagi Nak Download?

July 26th, 2018 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Pernah beli barang secara online tak? Tipu la kalau tak pernah. Tengok kawan beli barang online, korang pun nak join. Korang pun mesti dah pakar dalam bab nak beli barang online kat mana yang best dan murah. Tak gitu?

Makin lama, makin banyak aplikasi baru untuk kemudahan korang. Banyak sangat sampai tak tahu nak guna yang mana. Haha. Admin pun ada satu aplikasi baru ni nak kenalkan kat korang. Haa.. Aplikasi apa tu? Meh tengok sini..

Doropu, beli barang dengan harga super murah!

Doropu baru je dilancarkan tahun ni. Sebenarnya korang boleh beli barang dengan harga lagi murah kat Doropu. Biar betul? Macam tak percaya! Sampaikan selebriti pun rekomen untuk korang download Doropu ni. Eh, siapa selebriti tu?

Adeline Tsen, Eira Syazira & Tasha Manshahar dah guna. Memang puas hati!

Adeline Tsen pun rekomen korang untuk download Doropu yang gempak ni kat smartphone. Banyak faedah! Tapi Eira Syazira pun tak nak kalah! Dia siap bagitahu suami dia yang dia download aplikasi terbaru iaitu Doropu. Sebab macam-macam barang ada. Hihi.

Tasha Manshahar pun tak ketinggalan! Dia download Doropu jugak. Katanya, dia beli barang dari harga RM25, tapi kat Doropu boleh dapat dengan harga RM10 je! Murah sangat dah tu.. Korang try la download Doropu macam diorang. Best tau!

Tapi pelik la. Kenapa selebriti pun download dan gunakan Doropu ni untuk beli barang? Apa yang special sangat dengan Doropu ni? Meh kami bagitahu anda sebabnya..

Harga turun setiap minit, sampai stok habis

Paling unik pasal Doropu, harga barang akan turun setiap minit sampai semua sold out. So, kena cepat grab, takut stok habis. Take note! Hanya satu barang akan dijual setiap hari. Barangan yang dijual seperti produk kecantikan, makanan, elektronik, gadget dan lain-lain. Macam-macam ada!

Rebate serta merta, tak perlu tunggu last minute

Nampak gaya, kena tunggu last minute la baru beli. Harga last lagi murah. Tidak ye! Boleh je kalau nak beli dulu. Nanti Doropu akan kreditkan jumlah beza antara harga anda beli dengan harga akhir tu ke dalam dompet Doropu korang. Masih tak faham? Tak apa, kami bagi contoh.

Korang nak beli powerbank yang harganya RM70. Korang buka Doropu, tengok harga powerbank tu RM50. Korang pun tak nak tunggu lama, terus beli. Gelojoh! Hehe. Tapi harga powerbank tu masa sold out ialah RM20 sahaja. Jadi korang akan dapat rebate sebanyak RM30. Seriuslah? Memang best!

Free delivery di seluruh Malaysia, wow!

Semua orang mesti suka ni! Paling special pasal Doropupenghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia. Korang pun tak perlu fikir pasal caj delivery. Syok gila!

Untuk pengetahuan korang, penghantaran hanya akan dibuat pada hari bekerja seterusnya. Tapi kalau korang nak penghantaran tu dibuat sejurus selepas korang order, boleh tambah RM10 je ya.

Nah, admin bagi antara barangan yang ada kat Doropu. Korang pun boleh cuci mata sikit. Kalau nak tahu barang apa lagi yang ada, download je Doropu okay? Kat situ pun boleh tengok list barang.

Patutlah selebriti pun rekomen. Memang unik dan istimewa la Doropu ni. Korang boleh tengok video kat bawah kalau nak info tambahan pasal Doropu. Jangan lupa ajak keluarga dan member korang untuk downloadDoropu tau.

Korang patut cuba aplikasi Doropu ni untuk beli barang. Sangat recommended! Alang-alang tu boleh jimat. Kalau korang nak downloadDoropu, boleh klik link kat bawah ni ya. Jom download dan shopping kat Doropu!

iOS – http://bit.ly/ob_doropuios
Android – http://bit.ly/ob_doropuandroid
Facebook – https://www.facebook.com/doropu.my/
atau layari ke laman web – http://bit.ly/ob_doropu

Most Read Today