berita

3X BIG Points Bila Korang Book Tiket Flight Dan Hotel Dengan AirAsiaGO! Khas Mac Ni Je Tau!

March 3rd, 2018 | by Azyanshor
Kini Trending

Bila korang plan nak pergi travel, selain daripada susah nak dapatkan confirmation dari kawan-kawan korang, time nak pilih seat pun jadi masalah jugak. Ada yang nak duduk tepi tingkap, ada yang tak nak, ada yang nak bayar lebih ada yang taknak. Rumit betul!

Selain tu ada juga yang pentingkan points yang diorang akan dapat. So korang sebagai tukang book, mesti pening kepala kena cari seat yang best atau free dan jugak dapat banyak points. Jangan risau, korang boleh bernafas dengan tenang sebab….. deal tu memang ada!

AirAsiaGO Kasi Promo Baik Punya!

Tengok tajuk pun tahu dah memang best gila weh deal ni! Bayangkan korang dapat seat free dan 3X BIG points bila korang book dengan AirAsiaGO ni! Selalu korang kena bayar lebih time pilih seat mana korang nak duduk kan? Kali ni AirAsiaGO kasi free je.

Korang yang dah ada plan nak pergi travel tu, tak yah fikir panjang dah. Tak payah delay-delay nanti terlepas pula tawaran best ni! Kalau belum ada plan, ha cepat-cepat lah plan. Sempat lagi nak kumpul duit ni hehe!

Seat free dan 3X BIG points? Omg! Bila boleh book ni?

HA! Excited kan? Promo ni bermula dari 4 Mac hingga 11 Mac 2018 ni je tau! Seminggu je AirAsiaGO kasi korang tempoh untuk buat keputusan. Kalau terlepas ni, haih rugi sangat-sangat. Jangan lupa, untuk pilih “Flight+Hotel” time book tu! Nanti tak dapat promo pula.

Apa benefit BIG points ni eh?

Selalu korang dengar BIG Points tapi tak pernah tahu apa benefit BIG points ni kan? Ha cuba tengok list bawah ni. Bukan satu dua tau benefit yang dia kasi. Banyak dan best-best pulak tu!

Boleh redeem promosi penerbangan setiap hari!!

BIG Fixed Points kasi korang redeem penerbangan sehingga 70% diskaun ikut time travel korang! So korang boleh plan trip korang in advance.

Nak pilih mana-mana hotel pun boleh!

Nak pergi dapatkan vitamin-Sea atau nak pergi menjelajah bandar- bandar baru, mana mana pun boleh. Sebab ahli BIG points boleh pilih jenis penginapan yang diorang nak untuk jadikan trip tu lebih bermakna!

 

Bila tempoh travel untuk promo ni? Tak sabarnya!

Korang boleh book flight berserta hotel korang untuk tempoh perjalanan pada 10 Ogos 2018 hingga 26 Januari 2019. So korang boleh decide nak pergi mana je dalam tempoh 6 bulan tu. Semua route AirAsia dan AirAsiaX korang boleh pergi tau. Bukan sikit pilihan tu. Dan yang paling penting, sempat lagi korang nak kumpul duit ni!

Maklumat lanjut mengenai promo ni korang boleh tengok di website AirAsiaGO kat sini! Kalau korang berminat untuk join jadi ahli BIG points dan tau benefit lain yang korang boleh dapat, korang boleh check dekat sini!

The following two tabs change content below.

Most Read Today