berita

4 Kelebihan Bila Shopping Dekat Mega Expo 2017! No 3 Tu Anda Mesti Tak Tahu Kan?

December 23rd, 2017 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Mega Expo dah kembali lagi! Kali ni lebih meriah dengan pelbagai diskaun dan hadiah istimewa! Korang mesti  suka rumah yang kemas dan bersih kan? Tambah kalau ada perabot dan peralatan rumah yang best dan berkualiti tinggi makin selesa la rumah korang. So jangan lepaskan peluang singgah Mega Expo, SACC Shah Alam…

Pelbagai Pilihan & Jenama! Pilih Jom!

Macam tak percayakan expo ni macam-macam ada! Pilihan merangkumi perabot rumah dan barangan elektrik tau! Cakap je nak jenama apa semua ada… Yang penting korang singgah dan lihat sendiri apa yang korang perlukan untuk upgrade rumah korang.

Promosi! Promosi! Harga Runtuh!

Yang menariknya ada lebih 150 booth jualan yang memperagakan barangan mereka dengan harga kaw-kaw murah! Nak cari barang elektrik, perkakasan dapur, tilam, sofa, set bilik tidur, almari dapur, akuarium dan macam-macam lagi ada! Jenuh korang nak pilih! Rambang mata oit.

Boleh Menang RM 50 000! Biar Betul?

Lebih best sebab korang berpeluang untuk menang wang tunai RM50,000 & pelbagai hadiah menarik lain apabila korang join Spin & Win contest. Macam mana nak join? Ha! Itu ada syaratnya… Kalau nak tahu lebih lanjut korang kena la berkunjung ke sana sendiri.

Sekali Setahun! Promosi Terbaik!!!

Mana korang nak dapat peluang macam ni? Boleh buat pilihan dan bandingkan perbezaan harga pada satu expo yang sama. Tapi di Mega Expo korang boleh berbelanja dengan lebih bijak. Lepas tu dapat jimat sebab boleh survey harga dulu. Kalau berkenan baru la buat pembelian! Awesome kan?

Ha! Apa lagi yang korang semua canggak je tu! Jom Ke SACC Shah Alam sekarang jugak! Lagipun pameran dan tawaran yang mereka berikan ini hanya berlangsung selama 4 hari sahaja bermula dari 29 Disember 2017 hingga 1 Januari 2018 dari jam 11 pagi hingga 10 malam.

The following two tabs change content below.

Intan Mahsuri

Content Champion
Ceq orang Utara. Easy going, tapi tak suka makan kari... hat lain semua telan ja!

Most Read Today