berita

‘Allah.. Sedihnya’- Video Dato’ Aliff Syukri Bersama Anak Angkatnya Buat Ramai Orang Menangis

August 1st, 2017 | by Ash Nordin | 3 comments
64.4K
reads
10.8K
shares
Lensa Insta

Walaupun ramai yang mengatakan Dato’ Aliff Syukri attention seeker, tapi tak dinafikan Aliff seorang suami serta bapa penyayang dan bertanggungjawab. Pada sesiapa yang follow Aliff di Instagram, anda pasti tahu bahawa Aliff mempunyai seorang anak angkat.

Baru-baru ni, Aliff memuat naik video di Instagram bersama anak angkatnya itu. Maklumlah, baru balik dari luar negara mestilah rindu. Tapi video ni telah membuatkan netizen sebak dan terharu. Kenapa eh?

Part last video buat ramai sebak

Video diatas telah membuatkan ramai orang tersentuh..

Sumber: Instagram Dato’ Aliff Syukri

The following two tabs change content below.

3 Comments

  1. anon says:

    Tak baca pun straight to comment je. Ramai dah terlajak meluat menyampah dgn si aliff attention seeker ni. ppuuuiii..

    • X suka aliff says:

      Sama lah kite, yang peliknya ko pegi dengan satu family bersuka ria kat oversea tu x ingat ke nk bawa anak angkat ko tu sekali, ni dah balik boleh pulak acah2 rindu konon nampak sangat semua dalam hidop ko tu ko nk dramakan, yang terharu tu demua worker ko ke? Sebab kami ni sangat2 meluat ngan drama ko. Tunjuk kemewahan lepas tu tanya org lain ade tak harta cam ko lepas kene kutuk pandai pulak ckp gurau je adoiii xtau la aku bk cakap kan pasal ko ni

    • Aku says:

      Drama tak habis2 dia ni, allah dah bagi ko harta tu sepatutnya ko bersyukur sebab klu nk ikutkan sikap riak mulut celupar ko tu ko x layak nk dapat semua kesenangan ni, tpi harta kat dunia je jangan ko lupa banyak ko kena jawab kat akhirat nanti