berita

Bawa Hanis Zalikha Bercuti Ke London, Cara Hairul Azreen Hargai Isteri Ini Buat Netizen Terharu.. Sweet!

September 26th, 2016 | by alyas | 6 comments
53.7K
reads
64.9K
shares
Kini Trending

hairul1

Semua orang mesti inginkan suami yang penyayang dan selalu ambil berat tentang keluarga dan isteri kan? Orang kata suami mithali. Kebahagiaan rumahtangga ni bergantung kepada kematangan suami isteri, kasih sayang yang bukan hanya dalam bentuk nafkah wajib dan sebagainya, tetapi termasuk juga menghargai dan meraikan pasangan kita.

Kami seronok tengok pelakon Hairul Azreen Idris dan isterinya Hanis Zalikha yang pergi bercuti di London baru-baru ni. Selain bawa isteri dan anak bercuti, mereka juga terserempak dengan Tun Mahathir. Wow, bestnya! Jom baca.

Lelaki kacak berkasut putih

screen-shot-2016-09-26-at-4-36-23-pm

screen-shot-2016-09-26-at-3-32-29-pm

Menerusi laman Instagram Hairul Azreen, dia memuatnaik gambar bersama isterinya dengan caption romantis yang memang melting habis. Bahagia betul mereka bila disatukan dan setakat ini segalanya berjalan dengan baik. Beruntung Hanis Zalikha.

Travel bersama isteri & anak

screen-shot-2016-09-26-at-2-58-11-pm

screen-shot-2016-09-26-at-2-58-30-pm

screen-shot-2016-09-26-at-3-47-30-pm

Mereka sedang dalam percutian di London bersama anak sulung mereka Yusuf Iskandar. Comel & bahagia betul tengok gambar mereka di Instagram ni. Hairul Azreen ni memang seorang suami yang baik dan romantis. Dah boleh jadi contoh untuk suami isteri di luar sana. Tabik spring bro!

Jumpa Tun Mahathir & isteri

screen-shot-2016-09-26-at-3-31-50-pm

Paling menarik, masa di London mereka terserempak dengan negarawan Malaysia, Tun Mahathir & Tun Hasmah. Memang best sangat sebab dapat jumpa, bersalaman, dan beramah mesra dengan Tun M. Cayalah!

Komen positif netizen

screen-shot-2016-09-26-at-3-47-52-pm

screen-shot-2016-09-26-at-3-48-24-pm

So, sebenarnya kebahagiaan tu boleh dijelmakan antara suami dan isteri. Ikut kemampuan dan kewangan masing-masing juga. Hairul Azreen & Hanis Zalikha dah buktikan diorang boleh bahagia dengan anak sekali, asalkan saling memahami dan mencari kematangan dalam berkeluarga.

Sumber: Instagram Hairul Azreen

The following two tabs change content below.

alyas

Content Champion at Rev Asia Berhad
Bukan Remy Ishak, jauh sekali P. Ramlee. Sado macam Rahim Sepahtu, bukan sado macam Sazali Samad. Muka 'legend' hati kiut.

6 Comments

  1. Ms hmmmm says:

    Wah…bertuahnya yusuf..

    Tun M & Tun H..moga Allah panjangkan usia Tun berdua..Aminnn…

  2. Lina Zuki says:

    Mga ALLAH memberkati keluarga kalian dan buat Tun berdua mga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yg baik…

  3. Jemah says:

    sweet la tu… tp aku x minat bdk hairul azreen ni… mcm budak2 tak matang! aku cuma suka yusuf, hanis n bujibu jer… sekian!

  4. mila says:

    Tun idola sy jugak :).. jibby sepak lelaju..

  5. tumpangtanya says:

    Hairul Azreen ni kerja apa?

    • tukang jawab says:

      senang cakap dia kerja sendiri, dialah bos, dialah pekerja walaupun dia ada staf sendri. setakat yang aku tau, selain berlakon, dia ada business sewa studio berkonsepkan klinik/hospital ( ada lagi ke skang ni ?aku x update sgt dah) dgn business jual2 baju dgn bini dia HH. yg lain aku xtau.yg penting duit berkopak ,xyah buat mlm dahh..hahaha