berita

Bercuti Dengan Penerbangan PERCUMA Serta Nikmati Pakej Eksklusif Bila Anda Tempah Bersama Expedia. Wheee!

July 4th, 2017 | by Murni | 3 comments
15.9K
reads
4.7K
shares
Shout Out!

Yang suka bercuti tu, cuti korang masih banyak tapi tak tahu nak buat apa? Haa ini adalah masa yang tepat untuk anda semua grab tawaran hebat dari Expedia!

Nikmati penerbangan PERCUMA apabila anda menempah pakej penerbangan Airasia bersama hotel. Lebih murah, lebih jimat dan memudahkan kerja untuk pergi bercuti.

Destinasi yang awesome dan harga yang sangat berbaloi. Jangan terlepas PROMO ni!

Phuket, Thailand. Penerbangan PERCUMA AirAsia + 3H2M, dari RM181/seorang (harga merangkumi semua)

Medan, Indonesia. Penerbangan PERCUMA AirAsia + 3H2M, dari RM245/seorang (harga merangkumi semua)

Langkawi. Penerbangan PERCUMA AirAsia + 3H2M, dari RM170/seorang (harga merangkumi semua)

Krabi, Thailand. Penerbangan PERCUMA AirAsia + 3H2M, dari RM276/seorang (harga merangkumi semua)

Hong Kong – Pakej Ekslusif, Penerbangan AirAsia + 4H3M, dari RM1,003/seorang (harga merangkumi semua)

Ho Chi Minh – Pakej Eksklusif, Penerbangan AirAsia + 3H2M, dari RM406/seorang (harga merangkumi semua)

Ha, apa tunggu lagi? Jom grab promo ni sebelum terlambat! Baru lah boleh bercuti dengan kawan-kawan dan yang tersayang.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web Expedia di link ini! – Expedia Website

*Promosi ini adalah terhad dan tertakluk kepada terma dan syarat.

3 Comments

  1. Faridah binti Singah says:

    Murah sgt…sy mmg minat bercuti

  2. Salmah binti Mohd Sagir says:

    Awesome

  3. Mohd rus says:

    Bukit tinggi padang.tentiative september middle 4pack.how much hotel budget for 4 night and 3 days