berita

Buka Akaun Semasa Perniagaan Dengan CIMB Bank & Nikmati Rebat Tunai Sehingga RM600!

April 2nd, 2018 | by Bieha
Kini Trending

Sekarang ni kalau kita scroll je Facebook ataupun Instagram mesti penuh dengan iklan-iklan online dan IG shop. Boleh kata semua orang berbisnes . Cakap je nak beli apa-apa, baju, make-up, perfume, tudung, kasut, semua ada! Cari je online, mesti jumpa. Prepare je duit siap-siap. Haa..untuk korang yang baru je berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) untuk mulakan perniagaan ataupun dah memang berbisnes tetapi masih memerlukan bantuan dari segi dana, kami ada berita baik! Korang tahu tak, korang berpeluang untuk menikmati rebat tunai sebanyak RM600?? Wow!

Nak tahu macam mana caranya?

Melalui Promosi Sole Proprietor and Partnership, korang layak dapat rebat tunai apabila membuka Akaun Semasa Perniagaan atas talian di www.cimbbank.com.my/spp Apa yang korang kena buat adalah: 

  • Untuk menikmati rebat tunai sehingga RM300, korang hanya perlu kekalkan baki purata bulanan RM10,000 dan menerima rebat RM50 setiap bulan selama 6 bulan.
  • Untuk menikmati rebat tunai sehingga RM600, korang hanya perlu kekalkan baki purata bulanan RM30,000 dan  menerima rebat RM100 setiap bulan selama 6 bulan.

Oh ya, korang jugak boleh mohon secara online. Kejap je. Tak sampai 10 minit pun! Lepas je daftar online, korang akan terus diberi nombor akaun (kalau korang dah ada akaun CIMB). Pantas dan sangat mudah. Jimat masa dan tenaga!

Yang lagi best, korang akan dapat faedah seperti…

  • Pengecualian yuran untuk pembayaran seperti LHDN, KWSP, PERKESO, ZAKAT dan gaji
  • Menerima makluman melalui SMS dengan segera apabila berurusan melalui CIMB Clicks atau BizChannel@CIMB
  • Penyelesaian pinjaman perniagaan untuk membantu mengembangkan perniagaan dengan lebih cepat

Untuk pengetahuan korang, promosi rebat tunai ni sedang berjalan mulai hari ini sehingga 31 Disember 2018 sahaja. Jadi, make sure korang daftar segera  Akaun Semasa Perniagaan Dalam Talian di CIMB Bank yang berdekatan. Untuk maklumat lanjut, layari www.cimbbank.com.my/spp *Tertakluk kepada terma dan syarat

The following two tabs change content below.

Most Read Today