berita

Bukan Calang-Calang Hadiah Dari OLDTOWN White Coffee Ni! Mudah je cara nak join!

April 24th, 2018 | by Azyanshor
6.9K
reads
Foodies

Ha! Siapa kata time raya ni kita asyik keluar duit je tanpa dapat apa-apa pulangan? Ish..mana ada, kalau korang pandai berbelanja masa raya ni, macam-macam kita boleh dapat tau. Siap boleh dapat barang percuma dan voucher lagi!
Beli baju, dapat barang percuma, selalu dengar. Tapi kalau beli air, dapat handphone percuma, memang tak pernah dengar! Eh, ada ke?

OLDTOWN White Coffee nak kasi hadiah best untuk raya tahun ni!

Betul tu! Pausekan semua benda yang korang tengah buat sebab OLDTOWN White Coffee nak kasi korang handphone baru iaitu Samsung Galaxy A8 untuk korang melaram raya ni! Wow!

Kalau selalu korang masuk contest apa-apa, hanya ada hadiah utama dan tak ada hadiah sagu hati kan? Tapi, dengan contest OLDTOWN White Coffee ni, ada lebih 20 hadiah saguhati dan 3 buah handphone untuk grand prize yang akan diberikan!

Uiii, dah lah OLDTOWN White Coffee 3 dalam 1 ni memang sedap giler, bila minum dapat menang handphone pulak tu! Bukan calang-calang hadiah dia offer ni!

Wahh!! Macam mana nak masuk contest ni?

Syioknya kalau dapat beraya dengan handphone baru kan? Gambar raya pun mesti lagi meletop! Nak record video pun smooth je. So, korang kenalah join contest ni! Caranya mudah je..

  • 3 Hadiah Utama dan 24 hadiah sagu hatibagi peserta dengan pause moment yang paling kreatif! 

Hadiah Utama merupakan Samsung Galaxy A8, 6x OLDTOWN White Coffee 3-in-1 Hazelnut dan 6x OLDTOWN White Coffee 3-in-1 Extra Rich packs.

Hadiah sagu hati pula merupakan 6x OLDTOWN White Coffee 3-in-1 Hazelnut dan 6x OLDTOWN White Coffee 3-in-1 Extra Rich packs.

  • Pemenang yang telah terpilih harus menghantar single purchase resit bertarikh 15 Mei hingga 10 Jun 2018, yang mengandungi sekurang-kurangnya satu pek berkembar OLDTOWN White Coffee 3 in 1 Extra Rich ATAU Hazelnut. *Beli satu kotak pek berkembar OLDTOWN White Coffee 3 dalam 1 Extra Rich atau Hazelnut dan dapatkan 2 tin sedia minum OLDTOWN White Coffee PERCUMA.

Minum OLDTOWN White Coffee dan terus beraya dengan hadiah lumayan!

Seronok kan dengar? Sambil buka puasa dengan keluarga, officemates dan kawan lama semua tu, bolehlah ambil gambar dengan cara yang paling kreatif. Mana tahu rezeki korang nak menang kan? Cara nak masuk pun senang!

Untuk korang yang suka ambil gambar tu, bolehlah cipta kenangan dengan keluarga dan kawan-kawan bila menang Samsung Galaxy A8 ni.

Sambil buka puasa dengan OLDTOWN White Coffee 3 in 1, korang boleh pausekan moment tu dan rakam memori dengan yang tersayang! 

Maklumat lanjut korang boleh check dekat FB OLDTOWN White Coffee ni! Good luck, guys!

Most Read Today