berita

Bukan Saya! Itu Adik Saya, Dia Bapok – Kantoi Main Cinta Dengan Suami Orang, Wanita Sanggup Tipu Untuk Lepaskan Diri

July 7th, 2017 | by Hanis Aliaa | 11 comments
48.5K
reads
2.4K
shares
Isu & Kontroversi

Hidup berumahtangga ni biasalah kalau ada ujian. Tapi kalau melibatkan orang ketiga dan tak bertepuk sebelah tangan, boleh jadi isu besar. Hati mana yang tak remuk apabila orang yang dicintai bermain cinta dengan orang lain.

Wanita ini berkongsi kisah suaminya yang sedang bermain cinta dengan seorang perempuan yang juga isteri orang. Yang kelakarnya, wanita itu cuba nak warning orang ketiga ni. Tapi tak mengaku. Siap cakap sebenarnya adik dia seorang bapok yang ganggu rumahtangga mereka.

Suami berubah sikap.

Dua-dua gatal, tak sedar diri.

Chat suami dengan Dayang.

Isteri minta kepastian dari Dayang.

Adoi laa. Admin tak tahu nak gelak atau apa. Dah kantoi pon still tak nak mengaku. Siap cakap adik yang bapok ngorat laki orang.

Kredit : KRT

11 Comments

  1. dd says:

    Biasa r tu kak. Pndai berdrama. Klau btul mesti dia xkan ckp cm tu cepat melenting n mesti dia akan ajak face to face. Bwa skali bapok jadian dia tu klau btul. Jgn nk upah bapok2 lain dah. Bapok pun xnk tlog dia. Ni sma cam kes member aku r ppuan nma siti hasmah

    • dd says:

      Sebenarnya dia mne ada suami dia sje ckp seolah2 xnk tnjuk diri kntoi. Tu dia ckap crilah smpai lebam. Apa susah akak intip suami akak tgk mne hntar ppuan ni kje/tinggal dkt mne. Satel mslah.

  2. anonymous says:

    bila dah kantoi kenapa nak menipu patutnya suka boleh korang kawinkan…bila pasangan dah tau pandai pulak ko nak koner2, ada yg temberang kata kena ilmu guna2 bagai padahal dah memang gatal….muka kalau macam nora danish ke..rita rudaini ke…uqasha ke kena buat percaya la jgk

  3. Wonder Girl says:

    boring lah hal rumah tangga camni, takde cerita yang lagi mencabar ke?

  4. nana says:

    jantan mcm ni bersepah2 kat luar sana. dpt plk bini subur pastu membiak la jantan keparat ni semua. kalo pompuan sundal mcm ni kte bahasakan die jalang abis laki suka menyundal kte nk bahasakan apa ye? jalang? tak yah akk tu nk salahkan pompuan tu 200% padahal laki akk pon kuat menyundal. patotnye tunjuk bukti kt mak bapak laki tu dgn jabatan agama sekali minta kaunseling. jgn jadi bodoh la,lps ni g cari duit byk2, wat business ke atau cari keje lg bagus pastu psg badan. kalo dh laki kuat nyundal suro ddk umah jaga anak lps balik keje, kalo nk g grab pon bwk anak. esok semua dh ada laki wat hal lg say bye2 je.

  5. abg jambang says:

    macam nur sajat je… betul la kut dia memang bapok

  6. Sjjdjdjdjjdid says:

    Melayu je yg ada semua kes macam ni. Melayu je. Bangsa memalukan

  7. anon says:

    Oh bulan ni makin lama makin boring, tak habis2 dgn kesah2 rumahtangga yg tak syok langsung nak baca sb kes mcm ni berlambak2, malah ade yg lbh sensasi.