berita

Cantik Berseri Penampilan Baru Fazurina

July 10th, 2012 | by Ai | 4 comments
9
reads
Hijabster

Fazurina atau nama sebenarnya, Siti Fazurina Mohd Famir, 30 merupakan seorang pelakon wanita yang baru sahaja berhijrah ke arah kebaikan. Jika suatu ketika dahulu Fazurina gemar tampil dengan penampilan yang lebih seksi dan daring namum kini semuanya telah berubah.

Syukur alhamdullilah kini penampilan Fazurina sangat cantik dan berseri-seri dengan menutup auratnya. Wajah Fazurina kini nampak sangat berbeza dari sebelumnya, dengan riak wajah yang nampak manis dan tenang membuatkan ramai lebih senang dengan penampilannya kini.

Bercakap mengenai penghijrahannya, Fazurina menceritakan yang beliau mula berhijrah bertudung sejak ulangtahun hari lahirnya ke 30 tahun pada 9 Jun yang lalu. Beliau merasakan sudah tiba masanya beliau berubah ke arah yang lebih baik dan meninggalkan zamannya yang lampau sebagai sejarah sahaja. Akan tetapi timbul rasa kesal pada beliau kerana baru kini beliau berhijrah ke jalan yang lebih baik.

  

Apa yang pihak OHBULAN! boleh katakan ini merupakan satu tindakan yang sangat bagus untuk dicontohi dan kami juga mendoakan agar Fazurina akan terus kekal dengan imej ini dan berjaya dengan perancangan masa hadapan beliau. Walaupun sudah lewat berubah penampilannya namun masih belum terlambat untuk mulakan dengan yang lebih baik dari sekarang.

Kredit Foto : Google

4 Comments

 1. Juliani Zaidi says:

  apa mksud “Walaupun sudah lewat berubah penampilannya namun masih belum terlambat..”?

  • alamak!! terlebih sudaaaa.... says:

   yela..menutup auratkan sepatutnya dari mula..maksudnya dari dia kanak2,remaja dan sekarang..belum terlambat maksudnya..sebelum diri dia meninggalkan dunia la..

  • feez says:

   betul-betul, aku pun tak paham maksud ayat ni.. ayat ni tak kene dan menggunakan tatabahasa yang salah..

 2. lewat tp sempat says:

  yela..ramai lg di luar sana yg lewat usia dari fazurina blum berubah penampilan.. tdak lewat selagi sempat..