berita

Chef Wan Tunjuk ‘Jari Tengah’ Dekat Siapa Itu? Marah Betul Kali Ini

April 15th, 2017 | by Hanis Aliaa | 25 comments
46.5K
reads
6.9K
shares
Isu & Kontroversi

headerBaru-baru ini Chef Wan telah berkongsi kesedihan dan kekecewaannya berhubungan isu rumahtangga anaknya, Serina Redzuan. Pengikut Chef Wan turun bersimpati dan marah dengan sikap menantu lelakinya yang tidak bertanggungjawab.

Artikel berkaitan : Nafkah Isteri Tanggungjawab Suami – Isu Pergolakan Rumahtangga Serina, Chef Wan Cerita Hal Sebenar

Namun, ada juga yang ambil kesempatan untuk spam perniagaan mereka di post terbabit. Tapi mungkin tak sesuailah nak menjual dekat post yang sedih macam tu. Terbaru, Chef Wan lahar spammers yang bagi dirinya hanya mementingkan diri sendiri. Siap bagi jari tengah lagi. Uishh..Marah betul ni.

Tiada langsung rasa hormat.1

Chef merasakan spammers tamak dan mengganggu privasi diri dengan menjual di situ. Sedangkan post itu melibatkan anaknya yang tak sepatutnya dijadikan ruangan menjual. Chef Wan marah benar ni. Iyalahh..Bab anak ni memang sensatip.

2Apa pon admin doakan segala urusan berkaitan Serina akan berjalan lancar dan selesai dengan baik. Dan admin respect Chef Wan pertahankan anaknya.

Kredit : Twitter

25 Comments

  1. Zen says:

    Tua tapi bodoh

  2. Mel says:

    Amekaww spammers! I do not agree with the middle finger thing, tapi spammer yg tak hormat space org, you deserve that middle finger. Annoying. Lagi2 iklan UBAT TINGGI!! How very stupid la that you can grow up to 15 cm by only consuming supplement ntah pape tu.

  3. zizazu says:

    buruk betul chef wan buat muka gitu.tak padan tua,nafsu amarah tak reti kontrol,siap mencarut plak dah tua2 ni.anyway,spammer yg tak reti hormat orang ni memang menyakitkan hati…ada tu post pasal orang meninggal pun kena spam,elok spammer tu yg meninggal…

  4. syyyy says:

    kesian serina…dia cuba settle hal rumahtangga dia cara berhemah,dia senyap je tanpa memburuk kan sesiapa & hadapi cara matang.tapi chef pulak yg buat gegak gempita macam show kat funfair….

  5. LALA says:

    CARA TAK MENCERMINKAN NGAN USIANYA. KEBUDAKAN. KALO BETUL NAK LUAHKAN PERASAAN TANPA GANGGUAN HATERS/SPAMMERS…LUAHKAN PADA ALLAH SWT, YANG MAHA ESA.

  6. Dedaun Comel says:

    Marah sangat tu sampai nak terkeluar biji mata.. Bab anak ni memang “sansatip”

    • abg jambang says:

      tak ..sekejap jer nie …melayu marah sampai mati kalau melibatkan duit n kacau bini/awek dia …

  7. myraa says:

    saya rasa comment2 ter buka begini patut dipantau, mereka yang sakit jiwa menjadikan kolum ini tempat mereka menulis ayat2 lucah.

  8. Ariessha says:

    Kecian….. nasib k0 le cw mulut mcm puaka sgt. Mendapat…..

  9. Chef Two says:

    Takde luak pun orang masuk IG ko yang suam tu buat iklan, sedangkan artis femes2 tu pun tak kisah orang buat iklan kat IG dia menumpang cari rezeki, peniaga2 ni la yang rajin lawat IG ko tau tak, dah tua pun perangai buruk hidup harap kontrovesi je la

  10. Budak kampung says:

    Kalu kena kat korang xthu la ape korang buat….xkena kat korang pasal tu la korang sdap ngate…cam smpurna…malu ngan bangsa aku ni suka sgat cam gini..kuar isu tu kutuk itu kuar isu ni kutuk ni…xhbis2..last2 kena btang idung sdiri bru nk nyorok bwah katil…

  11. Daniel saputra says:

    Nak sangat berlaki orang barat tapi tak didik ngan ajaran agama islam. Ni lag yg dia dapat. Kalau nak berlaki atau berbini bangsa asing didik la mereka dengan ajaran Islam. Insya Allah berkat. Tengok her bapak dia ni. Perangai macam tu. Akhlaq takde.

  12. bekas chef... says:

    kesian…

  13. m&m says:

    kalau dah hari2 dok ada ja spammer sapa tak bengang?

    • fromthe_truestory says:

      ya..mmg bengangkan..btul tu.
      Mcm saya la ada tampal iklan rumah utk di sewa..bila saya tampal, ada juga ternampak iklan orang lain rumah utk di sewa. Saya tampal di sebelah dia. (Kawasan rumah/ area yg sama) Dalam hati berkata, ok x apa, persaingan sengit..tak apa lah rezeki masing2. Tetiba bila saya dtg semula 2 hari lepas tu, tampalan saya dah di koyak / di cabut org. Dlm hati berkata, kenapa dua-dua sekali tak cabut..kenapa saya punya je. Memang ada hati Melayu busuk, hati hitam, berkarat, ada nanah dalam diri.

      • Melayu Suka Tipu Buli Bangsa Sendiri Sebab Mudah says:

        hahaha …padan muka …welcome tu malay world ….

        • fromthe_truestory says:

          ta pa, jgn mengalah, tampal lagi..apa susah. Jgn cabut org nyer…nnti rezeki x masuk. Aku buat baik dulu la..konon.