berita

Dah Markup Harga Rupanya… Patutlah Mahal! Ini Sebab Anda Perlu Rujuk ZCOVA Sebelum Tertipu!

January 26th, 2018 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Orang perempuan memang suka beli emas, especially berlian. Lelaki pun sama je sebenarnya, cuma mereka gunakan trick nie untuk pikat hati buah hati yang tersayang. Jadi emas, berlian, cincin, cinta, tunang dan nikah memang tak dapat dipisahkan… Hehehe

Tapi satu benda yang korang kena tahu…  Actually harga berlian dekat luar sana tu dah di markup oleh pihak-pihak tertentu. Tak transparent langsung urusan jual beli bila ada pihak yang ambil kesempatan. But dont worry sekarang dah ada ZCOVA. Korang dah boleh beli berlian anda secara online tanpa pihak ketiga, keempat dan seterusnya.

Harga murah! Lebih murah dari harga pasaran!

Harga mereka memang WOW! ZCOVA jamin  harga yang ditawarkan mereka  lebih murah berbanding dekat luar sana. Kalau korang jumpa harga berlian yang lebih murah, mereka ada polisi perbezaan harga khas untuk korang. Yang pasti ianya lebih menjimatkan dan menguntungkan.

ZCOVA bukan macam kedai emas dan permata biasa ye… Mereka memiliki akses kepada lebih 150,000 jenis berlian yang anda inginkan. Berikan sahaja  no GIA certificate berlian idaman korang, mereka boleh carikan yang sama dengan harga yang jauh lebih murah. Korang memang takkan jumpa servis yang sebegini kerana mereka hanya ada satu ZCOVA di Malaysia.

Servis terbaik!!! Mesra layan pelanggan…

Mesti ramai yang tertanya-tanya apa yang admin maksudkan dengan pembelian secara online? Macam mana boleh dapatkan maklumat dan pengesahan berlian tersebut? Dengan hanya satu klik pada laman web ZCOVA anda dah boleh lihat harga berlian idaman anda secara terus bersama GIA certificate. Siap ada konsep 4C iaitu Colour, Clarity, Cut dan Carat. Mesti first time korang dengar semua ni kan?

Sebenarnya anda boleh dapatkan semua maklumat tu dekat website rasmi mereka. Kalau ada sebarang kemushkilan dan pertanyaan hubungi mereka melalui ruangan chat yang disediakan atau melalui Facebook. Untuk pengetahuan korang sales person mereka tak dapat komisen pun, tak kira la berapa banyak yang mereka dah jual tau!

Apa yang mereka mahukan ialah kepuasan hati korang bila berbelanja dengan mereka. Sebab tu admin recommend sangat korang jumpa dengan mereka sebelum buat sebarang pembelian berlian. Tanya je apa korang nak. Tak ada masalah. Mereka akan berikan penjelasan dengan jelas kepada korang supaya korang tak tertipu.

Siapa cakap beli berlian secara online tak selamat? ZCOVA pastikan anda mendapat yang terbaik tau! Nak jumpa secara personal pun tidak jadi masalah bagi mereka. Korang boleh je singgah show room mereka dekat Kota Damansara. Memang transparent habis urusan pembelian dan tempahan barang kemas korang.

Okay je kalau korang tak beli… Asalkan korang dapat info yang tepat!

Dekat sini tak semestinya korang beli cincin dengan berlian terus. Korang boleh je beli berlian dulu pastu rasa dah ada duit baru la tempah cincin dengan mereka.  Tak beli pun tak pe, dorang tak paksa pun sebab dorang percaya dengan kualiti berlian yang mereka berikan pada harga berpatutan, korang tak lagi rasa ragu-ragu nak buat sebarang pembelian.

Tambahan pula mereka ada ZCOVA 3 point check! Dengan adanya ZCOVA 3 point check maka korang tak perlu lagi risau mengenai tahap keselamatan produk semasa proses penghantaran berlaku. Confirm korang akan terima parcel korang dengan senyuman lebar sampai ke telinga.

Selalunya kalau korang pergi kedai emas mereka tak kan tunjuk Sijil GIA melainkan korang betul-betul nak beli berlian, cincin berlian atau sebagainya. Tapi di ZCOVA korang boleh survey dulu harga berlian yang korang nak beli. Mereka berikan anda harga berdasarkan bajet anda. Semua transaksi dan harga yang ditawarkan adalah terus dari pembekal jadi tak ada istilah markup harga yang over.

Handmade ye! Klien dapat yang terbaik!

Semuanya barang kemas ZCOVA handmade ye… Staff dorang pun best sangat. Paling best sebab dorang chill & sporting habis. Kalau korang rasa macam tak selesa nak berbual dalam website or Facebook korang boleh je datang terus dekat show room dorang. Dont worry dorang tak bias dalam melayan pelanggan dorang. Semuanya di layan sama rata tak kira la berapa pun yang korang spend dengan mereka. Kalau tak spend langsung pun tak de masalah.

Telus! Tiada istilah markup harga!

ZCOVA cuma nak make sure klien dorang dapat yang terbaik dengan harga awesome. Daripada membazir beli berlian dengan harga mahal padahal korang sebenarnya boleh jimat 3 atau 4 ribu.. Better buat duit tu jadi belanja honeymoon. Lagi best kan?

Mereka nak kembalikan kegemilangan negara sebagai salah satu pengeluar barang kemas terbaik dunia. Lagipun  production house yang bekerjasama dengan ZCOVA dah 20 tahun beroperasi, kemahiran mereka memang tak dapat dinafikan lagi.

Lebih hebat ZCOVA ada pakar berlian dari institusi GIA. Bagi mereka kesedaran dalam membuat pembelian berlian tu penting baru la tak ditipu oleh sesetengah pihak yang markup harga. Dekat bawah ni antara produk yang mereka dah hasilkan. 

Facebook ZCOVA

Website ZCOVA

The following two tabs change content below.

Most Read Today