berita

Dapur Kotor & Berbau Lepas Masak Untuk Raya, Rubine Boleh Settlekan Masalah Korang

June 8th, 2018 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Haa, tak lama lagi kita dah nak sambut Hari Raya Aidilfitri. Malam raya nanti mesti busy gila. Betul tak? Yalah, kita nak kemas rumah, gosok baju raya, nganyam ketupat, buat kuih raya, memasak dan macam-macam lagi benda nak buat. Hihi.

Korang mesti penat lepas masak untuk raya kan? Banyak benda kena buat sampai tak ada masa nak bersihkan dapur. Ish, nanti mak mertua datang beraya tengok dapur korang tak bersih. Malu la macam ni! Jangan risau. Ada benda ni boleh tolong. Inilah dia..

Rubine perkenalkan kitchen hood terbaru, MARIA dan THORA

Nak tahu tak? Rubine sekarang ada dua produk terbaru untuk dapur korang, iaitu MARIA dan THORA. Sebenarnya MARIA dan THORA ni sejenis kitchen hood. Tapi korang tahu tak, apa manfaat kitchen hood ni kat dapur korang?

Di arus moden ni, dah ramai yang pasang kitchen hood kat dapur. Sebenarnya kitchen hood ni boleh bersihkan udara daripada wap, minyak, bau dan asap yang terhasil sewaktu korang masak. Sangat convenient untuk dapur korang tau. Fuh!

Apa kata korang kenal dulu kitchen hood MARIA dan THORA yang dikeluarkan oleh Rubine ni. Dengar kata, pakai teknologi baru. Jom kita tengok..

Teknologi H²Meltz yang unik boleh mengurangkan masa untuk membersihkan hood!

Paling menarik tentang kitchen hood MARIA dan THORA ni, kedua-duanya menggunakan teknologi baru iaitu H²Meltz. Apa fungsinya? Korang pasti terkejut bila dapat tahu. Sebab H²Meltz ni akan mengurangkan minyak yang tersangkut pada motornya selepas korang masak. Wow!

Teknologi H²Meltz pada kitchen hood MARIA dan THORA ni akan mengurangkan 50% daripada masa korang untuk bersihkan dapur. Dengan suhu yang tinggi sebanyak 80°C, ia akan cairkan minyak yang tersangkut. Korang pun boleh bersihkannya dengan senang. Power gila!

Direka khas untuk mengesan asap dan minyak daripada masakan, kitchen hood MARIA dan THORA ini menjimatkan masa korang untuk bersihkan dapur. Senang cerita, kalau ada kitchen hood ni, confirm korang selesa. Dapur korang akan jadi lebih bersih dan nyaman untuk memasak tau.

Benda special pada kitchen hood THORA

Selain teknologi H²Meltz, kitchen hood THORA sangat special! Ada sistem penapisan hibrid terbaru. Penapis hibrid ni dipasang dengan flat plate dan baffle filter. Sistem ni akan salurkan tekanan udara di sekeliling korang dari flat plate ke baffle filter tu. So, minyak lebih cepat diekstrak dan ditapis. Sangat efficient!

Kalau korang nak tahu, kitchen hood THORA dilengkapi dengan fungsi X-Boost yang hebat. Fungsi ni akan tambahkan kuasa untuk menyedut asap lebih kuat. So, masa korang masak untuk raya nanti, tak ada la asap sampai ke muka. Hehe.

Selain tu, kitchen hood THORA ada fungsi Ion-Balancer yang menarik! Ia akan hasilkan anion untuk mengimbangkan atau meneutralkan caj statik daripada udara luar. Fungsi ni boleh tolong hilangkan bau dan bersihkan udara kat dapur korang. Yay!

Dapur jadi lebih bersih lepas ni, selesa nak masak!

Nak pasang yang mana satu ya? Tengok pada cita rasa anda. Hihi. Boleh je pilih mana-mana pun. Tapi dapur korang akan jadi lebih bersih, nyaman dan selesa untuk memasak. Mak mertua korang pun dah tak tegur bila datang raya rumah korang nanti. Hehe.

Cuba korang tengok video kat bawah ni. Lepas tengok, confirm korang akan terus tertarik dengan fungsi hebat yang ada pada kitchen hood oleh Rubine. Memang hebat!

Kalau korang dah mula berkenan dengan kitchen hood ni, cepat dapatkannya di Rubine sebelum raya okay? Nah info tentang harga pakej oleh Rubine untuk kitchen hood MARIA dan THORA. Wee..

  • MARIA + AGATA2B = RM1,969
  • THORA + PEPPER2B = RM2,724

Kalau korang nak info lebih lanjut tentang kitchen hood MARIA dan THORA ni, boleh klik sini ya. Jangan lupa like dan follow Facebook Rubine Malaysia kalau nak tahu perkembangan terkini mereka. Dah ada kitchen hood ni, boleh la korang masak puas-puas untuk raya nanti. Yay!

Most Read Today