berita

Demi Nak Raya, Wanita Ini Sanggup Buat Apa Saja Demi Kepuasan Dirinya. Sampaikan…

June 7th, 2018 | by Epul
Kini Trending

Kata orang, “muka cantik pun tak guna kalau perangai hampeh”. Memang betul pun! Kebanyakan lelaki dan perempuan (tak semua ya) kat luar sana ramai je muka elok tapi bab buat kerja, habuk pun tak nampak!

Sebab tu orang kata, banyakkan cermin diri dan sedar apa kelemahan yang ada. Selepas itu, cuba perbaiki diri supaya orang sekeliling selesa dengan kita. Maaacam Munira dalam video yang kami jumpa baru-baru ni, harap muka je cantik depan TV tapi belakang kamera, nauzubillah…

Tapi, bagusnya Munira secara perlahan-lahan nampak kelemahan dan sedar diri dia perlu diperbaiki untuk keselesaan orang sekeliling menjelang Aidilfitri!

Jom tengok apa Munira sanggup buat demi #MisiIkhlasAidilfitri dia…

Banyak kan Munira ubah sikap dalam diri dia? Korang pun ikut macam Munira jugak tau!

Apa pula #MisiIkhlasAidilfitri korang?

Jom kongsikan video menarik tentang #MisiIkhlasAidilfitri korang di laman sosial Facebook atau Instagram berserta hashtag #MisiIkhlasAidilfitri dan #WatsonsMalaysia, Watsons akan dermakan 200 mata (bersamaan RM1) kepada Pusat Penjagaan dan Pendidikan Warga Emas Darul Insyirah! Pastikan akaun korang ‘public’ tau!

Misi Ikhlas Aidilfitri ni adalah kempen amal anjuran Watsons Malaysia untuk mengajak orang ramai menyebarkan kebaikan. Kalau korang ada kisah atau misi sempena Aidilfitri ni, kongsikan dengan mereka supaya ia boleh dijadikan inspirasi! Layari laman web Watsons Malaysia untuk maklumat lanjut okay!

Sebelum tu, tengok dulu beberapa lagi video inspirasi dari seluruh dunia yang diketengahkan Watsons ni…

Haritu, ada pemain bola keranjang Malaysia selamatkan seorang lelaki di lapangan terbang di Hong Kong. Hebat bro! Banggalah jadi rakyat Malaysia kan?

Tengok bilal surau ni bagi tempat tidur sementara untuk 70 orang mangsa banjir tanpa mengira kaum, bangsa dan agama. Baikkan?

Adik ni sanggup usung beg seberat 15kg untuk orang yang tercedera di lapangan terbang di Phuket, kuatnya!

Mulia betul hati pakcik ni, dia sanggup jual kereta Proton Saga kesayangan dia untuk seorang ibu tunggal yang memerlukan pada harga 10 sen!

Semua pemandu menepikan kenderaan untuk memberi laluan kepada anggota penyelamat di Terowong Menora supaya mereka boleh sampai ke lokasi kejadian. Salute!

Tunggu apa lagi? Jom share video misi Aidilfitri korang untuk inspirasi orang di luar sana!

The following two tabs change content below.

Epul

Sponsored Content Champion at REV Asia
Writer yang gila salted egg butter chicken. Nak belanja? Follow akaun media sosial kat tepi kiri ni dulu atau drop email ke [email protected] untuk cara lebih profesional.

Most Read Today