berita

Dia Mempermain & Menipu Saya- Pelakon Kacak Umum Kahwin Dengan Gadis Pilihan, Ini Luahan Bekas Kekasihnya?

March 1st, 2017 | by Ash Nordin | 19 comments
107.1K
reads
10.1K
shares
Isu & Kontroversi

 

1.2

Selepas beberapa kisah percintaan kecundang, akhirnya semalam salah seorang pelakon kacak Malaysia telah mengumumkan dia akan mengakhiri zaman bujang dengan gadis pilihannya. Sama cantik dan sama padan, mereka ni kalau kita tengok sangat lah sesuai.

Tapi semalam, kami dapat kiriman email dari seorang pengikut OHBULAN! dan dalam email tersebut mengandungi beberapa screenshot. Katanya screenshot itu adalah luahan ex boyfriend kepada gadis yang akan dikahwini oleh pelakon lelaki tersebut. Alamak..

Hati berkecai..

1.1

Menurut lelaki ni, dia telah menjalinkan hubungan dengan bakal isteri pelakon tersebut, namun hatinya remuk apabila dia tidak tahu menahu langsung dan paling perit sekali, tiba-tiba dia dapat tahu bahawa kekasihnya itu akan berkahwin dengan orang lain. Dia dapat tahu perkara tersebut melalui sosial media. Katanya lagi selama mereka bercinta, dia sekali pun tidak pernah curang dan dia hanya sayangkan kekasihnya itu sahaja.

Screen Shot 2017-03-01 at 3.31.23 AM

Sudah banyak kali dia dapat merasakan hubungan dengan kekasihnya ada sesuatu yang tidak kena, tetapi kekasihnya itu tetap mahu meneruskan percintaan mereka. Walaubagaimana pun, kekasihnya itu telah dilamar oleh pelakon kacak dari Malaysia sebulan yang lalu dan pada ketika itu, mereka masih lagi bersama. Lelaki ni juga rasa mencurigakan tiap kali telefon ada pada kekasihnya.

1.3

Dia tidak tahu bahawa pelakon lelaki tersebut tahu kewujudannya atau tidak ketika lamaran dibuat. Ini merupakan kali ketiga bekas kekasihnya berkahwin dengan orang lain.

Hmm, mungkin dah takde jodoh kot..

The following two tabs change content below.

19 Comments

  1. mak jemah says:

    hans isacc & sape tah perempuan tu.. Gabriel something

  2. Intai2 says:

    Tunang Hans Isaac ke tuuu….

    • SKA says:

      Ya..la kot, siapa cpat dia dpt, klau Hans orangnya yg mlamar gdis tu…tak mgapa kah..lgipun Hans tu dh tua…bru nk dpt jdoh.

      Lagi dh dpt glaran dato’…cpat la gdis tu trima. Tinggal je la yg lama…org lawa lh kata kn..cpt je la org smbar.

  3. f says:

    made love … huhu

  4. abg jambang says:

    ingat mahathir

    ingat kencing

    mahathir kaki kencing

  5. kaki tabur says:

    ahahaha…padan muka….

  6. std says:

    Rupanya bakal isteri hanz izaac sudah ngeseks dgn jantan lain…kesian hans dapat sisa..

  7. xXx says:

    org lawa byk pihan hatinyer…

  8. Zaman skrg ni susah nk dpt ank dara dn ank teruna yg ori…kbanyakkannya dh trpakai

  9. Tajudin says:

    Wow sudah 2 kali berkahwin..ini kali yg ketiga

    • Duniaohdunia says:

      Jantan cintakan kecantikan dia sja…dan dia cintakan pangkat dan wang jantan sja…ohdunia…

    • Apek says:

      susah x faham English ni. Just to clarify, die cakap dah 3 kali ex die cheat die, and tibe2 kahwin. Tu je. Bukan minah tu dah kahwin 2 kali haha

    • fromthe_truestory says:

      Msti ada yg tak perfect dlaman, tapi luaran perfect, org skrg ni tgok luaran dulu, mcm tudung labuh bini org dan main laki org ohbulan citer 2 kali…terperagkp.

      Ah…kalau jnda muda ada anak 5 ke, lawa, mgiurkn, miskin x apa, bujg ke laki org nk je.
      Inikn pulk janda muda x ada anak, atuk yg tinggl gigi 2 pun mau.

      Apapun smoga bhgia terima seadanya.

  10. Achint says:

    aku rasa penulis kisah di atas ni sendiri yang tak hensem, jadi padanlah pompuan ni cari jantan lain yang boleh support dia. ahaks…