berita

Eh! Biar Betul MR.D.I.Y. Ni? Dah Murah, Kini Kembali Dengan Promosi Poket Selamat 3 Lagi!

August 1st, 2017 | by Bieha | 6 comments
36.4K
reads
1.5K
shares
Kini Trending

Lepas raya ni mesti ramai yang poket dah kering kan. Maklumlah, mesti banyak berhabis duit masa raya haritu.

Habis pulak cuti raya, dah kena masuk kerja, anak-anak pula dah nak masuk sekolah balik. Mesti nak kena sediakan barangan kelengkapan sekolah pulak.

Terbang lagi duit..Huhu..

Korang percaya tak kalau kitorang bagitahu yang zaman sekarang ni korang masih boleh beli barang dengan harga 70 sen? Biar betul 70 sen? Kat mana tu??

Apa yang best sangat pasal Promosi Poket Selamat 3 ni?

Haa..kalau korang nak tahu, MR.D.I.Y. akan mengadakan promosi besar-besaran iaitu Promosi Poket Selamat 3 bermula 1 hingga 31 Ogos 2017 ni.

Ni kami dah highlight kan apa yang best dan JIMAT dalam Promosi Poket Selamat 3 ni..

Korang percaya tak kalau kami bagitahu korang boleh beli beg dokumen yang berharga RM0.70 sen sahaja, stoking pada harga RM1.90, rak kasut dengan harga RM8.50, laci A4 pada harga RM19.50, Flexi sink paip berharga RM 25.90, dan papan seterika pada harga RM29.90 SAHAJA.

Mesti korang susah nak percaya kan? Sebab tu kami kata, promosi ni memang berbaloi-baloi sebab korang boleh jimat banyak!

Promosi Poket Selamat 3 yang lebih gempak daripada promosi sebelumnya!

Kalau sebelum ni MR.D.I.Y. selalu buat promosi yang hebat, tapi kali ni Promosi Poket Selamat 3 ni lagi hebat berganda-ganda daripada promosi yang sebelumnya!

Mana taknya, lebih 50 barangan promosi yang korang boleh beli dengan harga bermula serendah 70 sen dan di bawah harga RM5, RM10 serta RM15 mengikut kategori yang ditawarkan. Jom tengok gambar kat bawah ni..

Dah lah murah, lepas tu boleh kata semua yang korang cari, korang akan jumpa dekat MR.D.I.Y. ni sebab ia meliputi 9 bahagian. Antaranya, hardware, barangan kelengkapan rumah, barangan penjagaan diri, aksesori kereta, barangan elektrik, kelengkapan sukan, hadiah, mainan dan alat tulis.

Senang cerita, MR.D.I.Y. ni macam one stop centre yang akan memudahkan kehidupan korang.

Rugi tau kalau tak rebut promosi hebat ni. Kalau lambat, gigit jari jelah..Huhu!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh klik sini: www.mrdiy2u.com