berita

Fattzura Tukar Kerjaya Hantar McD. Biar Betul?

August 2nd, 2018 | by Mastura
Kini Trending

Pin..Pin.. McDelivery sampai. Korang mesti bosan asyik abang delivery je hantar order korang kan? Nak someone special hantar pesanan korang?

Ni nak bagitau sikit, McDelivery ada buat  peraduan best tau.  Kalau korang order McDelivery, pasangan selebriti terkenal Fazura dan Fattah Amin yang akan hantar pesanan korang tu!

Haaa.. Suka tak? Jom kami tunjuk sikit macam mana cara nak sertai peraduan ni. Mudah jer!!

#Fattzura Hantar McD?

Bukan senang nak tengok selebriti terkenal hantar McDelivery kan? Lagi-lagi pasangan selebriti hot, Fattzura.

Haa..  Ni nak bagitau, McDelivery ada anjurkan peraduan #Fattzura Hantar McD. You Pesan, #Fattzura Hantar.

Peraduan ni akan berlangsung dari 1 Ogos- 31 Ogos 2018. So, korang jangan lepaskan peluang ni tau!

6 pemenang yang bertuah akan dipilih sepanjang tempoh peraduan berlangsung. Fazura dan Fattah Amin masing-masing akan menghantar pesanan kepada 3 orang pemenang yang bertuah.

20 pemenang saguhati pula, akan mendapat baucer tunai McDonald’s dan kemeja-T McDelivery yang mempunyai tandatangan Fattah Amin dan Fazura. Best kan?

Macam mana nak menang?

Langkah 1:
a) Muat turun aplikasi McDonald’s dan buat pesanan McDelivery melalui:
Google Play: http://bit.ly/mcdapp_android_ob
App Store: http://bit.ly/mcdapp_ios_ob
 

b) Pesan di www.mcdelivery.com.my

Langkah 2: Hantar penyertaan melalui aplikasi McDonald’s.

Langkah 3: Tunggu kejutan daripada #Fattzura!

Kalau korang nak tau lebih lanjut tentang peraduan ni, korang boleh layari laman sesawang ni; www.mcdonalds.com.my/fattzurahantarmcd

You Pesan, #Fattzura Hantar

Most Read Today