berita

[FOTO] Baru Umur 6 Tahun, Style Pemakaiannya Kalah Budak Hipster Di Malaysia.. Comel Betul!

April 15th, 2017 | by Ash Nordin | 11 comments
16.5K
reads
3.1K
shares
Lensa Insta

2

Wah wah, bukan main budak zaman sekarang ni. Melaram mengalahkan orang tua. Semalam trending di Twitter bila seorang budak perempuan umur 6 tahun muat naik foto di Instagram dengan gaya pakaiannya. Fashion budak perempuan tu bukan biasa-biasa tau.. Memang style habis!

Kami pasti pada anda di luar sana yang rajin ikuti perkembangan fashion terkini, anda mungkin akan jadikan budak perempuan ni sebagai bahan rujukan untuk mix and match pakaian. Jom kita layan foto-foto budak perempuan yang comel ni.

Mula minat fashion sejak umur 3 tahun

Screen Shot 2017-04-15 at 3.58.21 AM

Dikenali sebagai Coco, budak comel berusia 6 tahun ini mula menarik perhatian orang ramai apabila pengguna Twitter memuat naik beberapa foto Coco berpakaian seperti orang dewasa. Coco menggunakan Instagram sebagai medium untuk berkongsi cara dia berpakaian.

Kini, Coco sudah mempunyai 32k pengikut di Instagram. Menurut ibunya, Coco sudah mula meminati fashion sejak dari umur 3 tahun lagi. Ibu bapa Coco juga mempunyai butik baju vintage di Tokyo, Jepun. Oh patutlah anaknya stylo gila!

Screen Shot 2017-04-15 at 4.00.15 AM

Screen Shot 2017-04-15 at 4.22.36 AM

Screen Shot 2017-04-15 at 4.08.25 AM

Screen Shot 2017-04-15 at 4.22.46 AM

Screen Shot 2017-04-15 at 4.11.17 AM

Sumber: Instagram Coco_Pinkprincess

The following two tabs change content below.

11 Comments

  1. Duck says:

    Ok la..klu dh sepet mne comel nya.!!!

    • jambang celaka says:

      sepet comel pukimak mak ko …kat tempat macam nak sepak jer bangsa mata sepet nie …pukimak sial ..

  2. haha says:

    camni ke stylo.pelik aku.mcm baju makcik2 cina je

  3. Moda says:

    Baju stylo, ngam dgn budak2 nk bergaya, tapi muka chinese look yg biasa2 saja. Kalau comel, pakai baju lusuh pun comel

  4. wekkkkkkk says:

    ah..satupun tak berkenan. Mcm pakaian komunis..kasar sgt2. Bagi free pun x mau. Yang nyata ‘parents dia nak lariskan, promosikan dn nak dikenalkan pada awam, pakaian mcm ini ada kat kedai parents dia).

    Zmn skrg, mcm2 org buat duit.