berita

Foto (Hi-Res) Majlis Resepsi Izzue Islam & Awin Nurin

June 2nd, 2013 | by Ai | 13 comments
23
reads
11
shares
Kini Trending

Izzue Islam & Awin Nurin-15

Pada jam 1.00 petang tadi telah berlangsungnya majlis resepsi buat pasangan mempelai Izzue Islam dan Awin Nurin bertempat di Dewan Shah Alam, Selangor.

Menerusi majlis resepsi yang bertemakan ‘indoor garden’ ini, pasangan mempelai telah mengenakan dua persalinan cantik, yang terdiri daripada busana rona putih dan hitam.

Artikel Berkaitan :

Izzue Islam & Awin Nurin-23 Acara memotong kek

Apa yang menarik mengenai busana yang digayakan oleh Izzue dan Awin adalah, persalinan untuk majlis memotong kek ini telah ditaja sepenuhnya oleh pereka fesyen terkenal, Hatta Dolmat.

Majlis yang penuh meriah ini, turut dihadiri oleh rakan-rakan artis seperti kumpulan Forteen sendiri, pasangan Lisa Surihani dan Yusri, Norman Kru serta Eina Azman.

Izzue Islam & Awin Nurin-16

Pasangan Yusri & Lisa turut hadir bagi memeriahkan lagi majlis resepsi

Bagi peminat yang masih belum puas menatap wajah tampan dan cantik Izzue bersama isterinya Awin, apa kata anda layan beberapa foto Hi-Res mereka selepas ini.

13 Comments

  1. Olga says:

    laharnye bini izue…
    tp izue sgt hensem.. x layak pompuan tu kat izue.. mcm handsome
    with the beast!!! iols expect hujung tahun ni mesti bercerai!!!

  2. memet says:

    OMG!! What happened? wanita tu tak sedar ke??? TAK Sesuwai langsung…Beauty and the beast. Lebih baik jangan senyum lah. Hwahahahaha..Kuda ku lari gagah berani…Hwahahahaaha

  3. memet says:

    e eh, ada plak pelakon tambahan. gedik sgt lh aina azman tu. perasan cantik. podah

  4. Bidadari says:

    cinta tak mengenal paras rupa. yang penting adalah hati, kejujuran, keikhlasan dan agamanya. kalau itu pilihan izzue, biar lah dia. dah selamat jadi halal dah. tak cantik bagi anda tapi cantik bagi izzue..

    Si eina tu lak, agak nyampah tengok pompuan tu..

  5. peace says:

    banyak komen berbaur jealous kat sini..penting sangat ke kecantikan kalau hati busuk macam taik lembu?siap doa yang tak baik lagi, biarlah, dah itu jodoh dia, ko hado?

  6. afiq tak derhaka says:

    Hamboiii komen uollss..siap kata wanita tu tak sedar diri..uollsss tu yg jeles sbb izzue x pilih korg kan..mcm le muka korg lawa sgtt…ckp mcm xde tuhan… rezki dia nk buat camne.. uoollsss tu yg x sedar diri.. kturunan uollss pon ade yg beast, ok? Nk tau yg beauty…hanya bidadari bidadara syurga saje, ok..mcm le 10 keturunan uolllss muka mcm barbie porcelin…babi pokemon ade la… :-p

  7. symphony says:

    Kesian awin. Dia berhak bahagia krn dia jg sebahagian dr makhluk Allah yg layak dicintai oleh manusia. Apa perasaan korg if jd mcm awin, dpt hubby ensem then ramai org kutuk2 korg x pdn dgn hubby yg ensem then korg terbaca?…typical minded la org yg kutuk2 ni… jgn kutuk org yg x lawa..sekali dalaman baikkkk punya dr sesetengah yg lawa tp dh lobossssss oppppssss terlebih suda..

  8. mia says:

    aku x phm belah mane ko kate Awin tu muke buruk. Allah SWT da bg lengkap-mata, mulut, hidung, sume.cukup sempurna. Pada org2 yg dok kutuk awin tu ko kene ingat, esok2 kalo Allah SWT nk tarik ‘kelebihan/ kecantikan’ yg ko perasan sngt tu, anytime la.Jd manusia jgn sombng n bongkak. ape yg kite ade ni sementara je.

  9. Girl says:

    Bodoh la c OLGA ni!!tak baek doakn org mcm tu…tehingin sgt haku nk jmpe org yg name OLGA ni..ntah manusia ke hape..kot2 BINATANG kn…dasar BINATANG mmg cenggitu…

    • ko ade? says:

      aku rase olga tu kompom pondan.muke mcm drag pecah..ade hati kutuk bini izzue…haha!

  10. ko ade? says:

    biar la die kawin rupe ape pon.yg penting, x rampas bini orang. ciptaan tuhan,semua cantik.