berita

Foto : Izara Aishah Kini Duta Produk “Secret Garden”

September 6th, 2012 | by Ai | 3 comments
16
reads
15
shares
Kini Trending

Tahniah diucapkan pada pelakon Vanilla Coklat, Izara Aishah kerana baru saja dilantik sebagai duta bagi produk penjagaan peribadi, Secret Garden. Produk buatan tempatan ini telah memilih Izara secara khusus kerana penampilan Izara yang sentiasa cantik dan bertenaga.

“Beliau dipilih kerana memiliki kecantikan semulajadi, gaya hidup aktif dan mempunyai gaya tersendiri, mudah mesra, bijak dan berbakat dalam kerjaya pilihannya,” Mahmud Saidoo, Pengurus Besar Secret Garden.

Izara telah dilantik sebagai duta Secret Garden selama setahun bermula 1 September 2012 sehingga 31 Ogos 2013.

Izara dalam kenyataannya memberitahu bahawa pemilihannya sebagai duta jenama Secret Garden adalah satu penghormatan bagi dirinya.

“Saya telah menggunakan produk Secret Garden untuk sekian lama dan tidak permah terlintas di fikiran bahawa satu hari nanti saya akan menjadi duta jenama Secret Garden.

“Saya teruja untuk mewakili Secret Garden dalam tempoh beberapa bulan akan datang.”

Untuk pengetahuan, Secret Garden telah memperbaharui logo mereka serta melancarkan rumusan syampu baru bagi wanita. Paling menarik, Secret Garden buat pertama kalinya turut melancarkan produk yang baru untuk lelaki. Maklumat lanjut, anda boleh layari laman rasmi Secret Garden di www.secretgarden.com.my.

Lagi beberapa keping foto terbaru Izara Aishah.

3 Comments

  1. Olga says:

    “Saya telah menggunakan produk Secret Garden untuk sekian lama dan tidak permah terlintas di fikiran bahawa satu hari nanti saya akan menjadi duta jenama Secret Garden.

    ….alahai propa nya ayat dia! sah2 sebelum ko dilantik jd duta Secret Garden sponsor suruh ko pakai percubaan selama beberapa bulan! x payah la spedo konon dh pakai sejak azali!

  2. peka says:

    pehal lah merah no lips nye..kalu buh wane natural lg lawa..cian izara,