berita

[FOTO] Netizen Rela Ditembak Gara-Gara Polis Wanita Cantik Ini

August 19th, 2017 | by Arini Saleh | 9 comments
89.6K
reads
23K
shares
Lensa Insta

Siapa polis cantik dan ‘hot’ yang menjadi viral di media sosial semalam ini? Gambarnya yang sedang bertugas menjaga kawalan keselamatan sempena Sukan Sea 2017 di sekitar Kuala Lumpur menjadi tumpuan ramai. Mana taknya, jarang sekali kita dapat lihat akak polis yang hot kebabom!

Nampaknya selepas ini ramai lah yang nak jadi pencuri semata-mata mahu ditangkap!

Menjadi tumpuan ramai

Gadis bernama Zarith Aqilah ini viral di media sosial selepas gambarnya sedang bertugas menjaga keselamatan sempena Sukan Sea mendapat perhatian ramai. Merupakan seorang anggota Pasukan Petugas Khas Jenayah Terancang (STAFOC) Polis Diraja Malaysia. Nampak ‘smart’ bila berpakaian polis, bertambah anggun dan cantik bila berpakaian biasa.

Ramai yang rela ditembak dengan panah cinta

sumber : facebook Zarith Aqilah

9 Comments

  1. Lijah says:

    pantang jumpe pompan canteq laki ensem nk viralkan.senang gile nk pemes jaman skrg ney

  2. Ni brita tahi says:

    Aduii..da mcm ruangan cri jdoh da.biooll

  3. Tsar says:

    Tengok foto dr jauh…nampak lipstick dulu. Merahnye mkngah. Haha.
    Lepas ni kriteria kerja spt ni kena ikut miss Malaysia punya cara. Lol

  4. nalubho says:

    hmm…kalau saya kata dia biasa2 je, xdela lawa sgt2 mst org kata saya jealous..heeee
    tp apa2 pun, dia lawa laa dr saya…ok..tu je nk ckp…#jgnkecamhakak

  5. Pekasam Lampam says:

    Biasa2 je..
    Cantik sebab lipstick merah menyala kot..
    Macam trafic light merah..hahaa..

  6. Mr Keo says:

    Mcm b0doh je. Org yg sme je dok komen. Ntah ppe. cIA2 la sgt.

  7. polis comel says:

    lagi cantik sexy gebus polis pompuan indon