berita

[FOTO] Sekitar Majlis Baby Shower Jihan Muse Yang Bertemakan Bohemian.. Stylo Gila!

December 12th, 2017 | by Arini Saleh
Lensa Insta

Bakal melahirkan bayi sulung tidak lama lagi, pasangan selebriti Jihan Muse dan Ungku Haris telah mengadakan satu majlis ‘baby shower’ yang cukup ringkas dan meriah. Majlis yang bertempat di The Sanggul Kuala Lumpur itu dihadiri rakan media, artis dan para peminat.

Mesti ramai yang tak sabar nak tengok baby ninja ini kan? Di majlis tersebut, pasangan ini  telah membuat undian memberi peluang kepada tetamu yang hadir untuk meneka jantina bayi mereka. Korang rasa baby girl atau boy?

Cantiknya Jihan Muse!

 

 

 

 

Bertemakan Bohemian

 

 

 

 

It’s a boy!

 

Tahniah Jihan Muse dan suami. Diharapkan urusan berjalan dengan lancar dan dipermudahkan. Tak sabar nak tengok #babyninja ni!

sumber : Jihan Muse

 

Most Read Today