berita

[FOTO] Serius Sesak Nafas Kami Tengok Baju Raya Ini! Fuhh Ketat, Sendat & Padat!

June 16th, 2017 | by Shafika | 34 comments
131.6K
reads
8.7K
shares
Kini Trending

Tinggal seminggu lagi untuk kita menyambut Aidilfitri. Tak sabar rasanya. Korang dah beli baju raya ke? Baju raya memang antara perkara paling wajib, lebih-lebih lagi bagi kaum wanita. Setuju? Hehe

Antara baju yang tarik perhatian netizen adalah baju kurung jenama adik beradik letop ini. Nampak macam ketat je. Hehe. Apa pendapat korang? Agak agak selesa ke tak pakai tu :p

Model atau baju yang cantik?

Memang unik baju adik beradik ni tau.

Meletop habis!

Cantik ke idok?

Sumber : helaianbyth

34 Comments

  1. Tera says:

    Stok melancap ditambah

  2. Nobunaga says:

    Aku chop dulu yang baju biru dalam gambar 1st tu

  3. abg jambang says:

    rasa nak ramas ramas je… dah la semua nenen besar besar mantap mantap macam nenen momoka nishina

    rasa nak pancut je kat muka sorang2

    tgk gambar ni pun dah rasa keras burung abg… kalau tak posa dah lama abg pancut

  4. abg jambang says:

    keras burung abg woii… celaka punya betina!!! abg berpuasa tau tak? celaka la

  5. abg mang says:

    Lebih baik tak payah pakai baju….lagi jelas segala2nya

  6. siok says:

    Kalau kena rogol salah kan lelaki…tp sundal juga bagi pamer2 buah dada yg besar2…

  7. annoy says:

    tetek .. tetek everywhere…

  8. rahmat says:

    geli kepala takok abg dek. meyhh

  9. Man says:

    kalau dapat kat aku aku jolok jolok sampai dia mengerang kepuasan

  10. johnny bravo says:

    Pakai bra span tebal mana sorang2 tu sb nak suruh nampak besar.Sepatutnya baju2 raya biarlah sopan sikit, ni pereka takde otak.

  11. Waduh2 says:

    Adakah fesyen begini menjadi kemanggaan semua? That pun tho! Wakakakka

  12. Pompuan bodoh says:

    Baju neraka…sebabtu pompuan ramai jadi ahli neraka..sendattt betoiii…ketat tayang buahh…ingat besar sgt ke..padahhaii kecik jeee…pakai bra push up..

  13. Mak kau lahhhh says:

    Baju puki mak ko lah bg sundal2 pakai blh la..

  14. AyoooAmaa says:

    Hmmm…… smua msak ramum…. Bdn bkan cutting ank dara ni….. Ni smua jnda muda xde ank….. Nak print gmbr….

  15. Ahmad Syahir says:

    Apa tu akak? Eiyyy… Geli tau cheq tengok. Cheq ni orang Kedah state la. Akak semua ni nak buat ‘naked presentation ke??? Orang nak buat jadi model pun, bukan begini cara dia. Berpakaian mengikut trend itu high class. Tapi, ni bukan ikut local trend dah ni. Ni sebenaqnya jadi dah ikut northern trend. Insafilah dirimu sebagai wanita berkaca-mata Islam dengan kaum dari khalayak Muslim mu, kelak pasti kamu akan dipertanggungjawabkan di Mahsyar yang menyaksikan kancah peradaban kaum semasa hayat kamu didunia dulu. :)

  16. DZ says:

    Laaa, caption admin ponnn, acah2 alim kata sesak nafas. Padahal dah sesak peliaq nengok dah kann

  17. Abu Mu'adz says:

    Bengkak-bengkak nenen diorang

  18. Moderate says:

    Mcm mana nak tunjok ajar – jantan2 yg bagi komen d atas pun perlu d ajar!!

  19. Meyl says:

    Buat nmbah dosa jer tgk fesyen dorang ni…aku klu bole xnak komen pape tp jari ni gatal jgk nk komen..komen aku..”macam hanat jer fesen bju korng”

  20. Menyampah says:

    Mmg tk ptot fesyen gini. Dosa klau pakai. Yg tkang reka pn sama. Tp yg mamat2 kt ats ni duk komen lucah dh apahal. ? Klau posa jgn bkk trus artikel ni. Nk rogol bgai. Lawak btui hmpa ni. Jaga pndangan la. Nafsu kuda nak nyalahkan org lain. Klau dh nafsu tk mau cntrol tu, tgk org pkai niqab jubah tdung labuh pun duk imagine hat bkn2. Kata kt model2 ni sundal bgai, hmpa pun sama level la. ?