berita

[FOTO] Siapakah Gadis Lumba Lari Yang Curi Perhatian Netizen Ini? Cantik Macam Miss Malaysia!

August 19th, 2017 | by Arini Saleh | 7 comments
57.6K
reads
11.2K
shares
Lensa Insta

Pada Isnin lalu telah bermulanya Sukan Sea Games 2017, sebagai tuan rumah Malaysia telah berjaya meraih 7 emas dan berada di tangga pertama setakat ini.

Antara ramai atlet yang beraksi itu, ada seorang gadis yang berjaya mencuri perhatian netizen. Siapakah dia? Dengarnya atlet cantik ini merupakan finalist Miss Malaysia.

Top 10 finalist Miss Malaysia 2017

Gadis bernama Tanalaksiumy Mahenthiran Rayer ini berumur 22 tahun dan berasal dari Kuala Lumpur. Merupakan salah seorang top 10 finalist Miss Malaysia 2017.

Si cantik berlesung pipit!

Sekali pandang, mukanya mirip pelakon Ramona Zamzam. Lesung pipit dan senyuman tu sama betul!

Rupanya sangat cantik dan unik, macam ada darah campuran je kan? Selain daripada minatnya dalam bidang kecantikan, gadis lumba lari ini juga suka menyanyi, menari dan acting. Wah! Kalau ada rezeki lepas ini boleh tengok dia keluar di TV pula.

sumber : Taiko Tai , Tana Rayer

7 Comments

  1. johnny bravo says:

    Cantek mcm miss m’sia??? wtf?? Kene gih check mata. Mcm drag queen adelah…

    • Saya says:

      Samalah mata kite, muka cam ni ke miss mesia?????????? Bermakna ank gadis kat mesia ni lebih teruk daripada ni lah ye

  2. my2cents says:

    she got the look. this is malaysian pure look. yang kata tak lawa, terima la hakikat macam ni la rupa malaysia. yang lawa lawa tu, samada dah mekap or hasil dari benih mak bapak berketurunan lain. what do you expect, miss malaysia rupa cam jennifer aniston ke aper..

  3. Fazura says:

    ketiak hitam..