berita

Gadis Bertudung Ini Digelar ‘Song Ji Hyo Malaysia’ & Punyai 33 Ribu Followers Di Instagram!

November 9th, 2015 | by Wan | 22 comments
43.9K
reads
146
shares
Hijabster

jincover

Sebelum ini ramai yang menggelarkan Nora Danish sebagai Song Ji Hyo Malaysia dek kerana paras rupanya yang dikatakan mirip selebriti Korea itu. Tak kan tak kenal, yang dalan Running Man itu lah.

Namun sejak akhir-akhir ini, seorang gadis comel berhijab ini turut menjadi viral kerana rupa parasnya yang ada iras-iras Song Ji Hyo. Jangan terkejut jika gadis ni sudah ada lebih 33 ribu followers di Instagram tau.

Meh kami belanja lagi foto-foto gadis ini.

Sama ke?

Screen Shot 2015-11-08 at 5.05.22 PM

Rupanya gadis yang dikatakan mirip Ji Hyo ini baru berumur 19 tahun dan berasal dari Terengganu. Ada yang cakap muka gadis ini lebih mirip Nora Danish juga.

Screen Shot 2015-11-08 at 5.08.20 PM

Ji Hyo + Nora Danish = ?

Screen Shot 2015-11-08 at 5.26.37 PM

Screen Shot 2015-11-08 at 5.13.43 PM

Lagi foto ‘Ji Hyo Malaysia’

Screen Shot 2015-11-08 at 5.05.01 PM

Screen Shot 2015-11-08 at 5.33.35 PM

Reaksi orang Korea terhadap Nora Danish

Sumber : Adirasalahudi

The following two tabs change content below.

Wan

Content Champions at Rev Asia Berhad
Ex boyfriend Neelofa, sedang berusaha memenangi hati Ummi Nazeera, bukan kerabat diraja, penulis bertauliah.

22 Comments

  1. Shhh says:

    muka aku mirip kepada angelina jolie + aishwarya rai + jenifer lopez..oh bulan ko tak nak viral kan ke..

    • Siotto Castello says:

      Muahahhahahahhahah,….Komen win ….

    • nizamhadi91 says:

      boleh2 hantarkan gambar anda kepada kami

    • OHBULAN! says:

      boleh2 hantarkan gambar anda kepada kami

    • kaki tabur says:

      bukan muka ko macam beruk ke???opss jujur lak

      • Brooke says:

        Dulu aku pun pikir macam tu jugak, sehinggalah ketua suku beruk tempat aku bergaul tu cakap wahai manusia aku terpaksa berterus terang wajahmu tidak langsung mirip kami akan tetapi jika di satu hari ada orang yang mengatakan muka kau seperti kami berkemungkinan itulah saudara jauh kami yang telah lama terputus hubungan. Sampaikan lah salam kami kepadanya.

    • muka potostat says:

      Hahaha… Ce anto se gmbor, Nk tgk gok mix retiss tu..

    • Fakhrul says:

      well u mean..woman in 40’s? get the F out of hear! we don’t need u. haha..

    • no name says:

      Hohoho
      Cntiknya

  2. Chan says:

    Pe ig insta dia…nk gak follow ????

  3. Lebai Miang says:

    nape awek tudung skrg ni ramai yg gedik2?

  4. lolita says:

    tak la sme sgt..tp tang dahi tu nora bg 5 bintang..????

  5. meztz nur says:

    SO?

  6. Qisthina says:

    Sape nama perempuan tu

  7. Anonymous says:

    gedik perbuatan perangai bertudung tuh aurat ppuan muslim hukumannya wajib juga..dia gedik pun slfie bukan nyer gedek peluk pegang lentuk2 kat lelaki y bukan muhrim

  8. Ainam says:

    Saya rsa kawan sya muka dia lgi sama kot dgn song jhi hyo..wlaupun sya bukan kwan rapat dia tpi mmg mirip la. sbb dpan2 dgn luar muka dia sama je ngan ji hyo.. dia pon model smbilan kecil2.. Nama nya. Amirah Haron… ig Amirah Haron. Just want to aknowledge u..

  9. 33 followers kat IG?
    kalau aku buat IG, korang nak tak follow IG aku? haha

  10. kpop la sangat says:

    budak ni memang cantik comel.. tapi malangnya bila tgk video dia, alahai.. pelat, gedik macam budak tak cukup umur.. mulut pun disengih2, jelir2.. boyfriend pun sama.. sama2 pelat, dah mcm budak umur 5 tahun.. lol