berita

Gadis Ini Kongsi Detik Cemas Dikejar ‘Awang Hitam’ Di Shah Alam, Serius Bahaya!

August 9th, 2018 | by Shafika
Isu & Kontroversi

Tidak dinafikan, Malaysia ini memang banyak pendatang asing terutama sekali di ibu kota. Kalau sebelum ini, banyak kes jenayah yang melibatkan puak mereka seperti kisah lelaki pemandu Grab yang dibunuh oleh warga negara Myammar. Memang tragedis sungguh.

Kali ini, seorang gadis berkongsi pengalaman seram dikejar ‘Awang Hitam’. Bayangkan memang cuak sungguh sehingga gadis ini tidak ingat jalan balik ke rumah. Fuh memang takut betul!

Orang hitam semakin mengganas

Alhamdulillah Allah masih panjangkan nyawa aku dan tolong aku. Syukur. Penduduk Shah Alam, be careful okay. Lagi lagi perempuan, ni memang jadi kat diri aku sendiri. Area section 7, parking basement Visitor I-Suite I-soho P3(colour biru).

Kena ikut dengan orang kulit hitam

Actually masa ini aku baru balik dari KL. Then, tunang aku hantar aku kat entrance tu, then aku masuk ke parking biru tu. Pastu aku dah sampai separuh dah, aku nampak kereta warna hitam tinted gelap gilaa. Aku dah syak ti negro. Sebab sebelum ini, dorang pun pakai kereta tinted  kereta hitam tinted gelap and pernah tegur aku and acah tanya macam-macam. Pastu aku nampak dia dari hujung belah kanan, lepastu tetiba dia speed pastu dia berhenti depan aku, dia cakap ‘hey you, how are you’ pastu aku buat tak tahu aku pusing kereta dia teruskan jalan pastu depan tiang tu, dia buat uturn, lepastu dia sampai balik depan aku, pastu dia cakap.

‘Hey you, dia ajak aku masuk kereta dia’. Lepastu lepas die ajak tu dengan muka gatal dia. Aku terus lari, mase tu nasib aku ada otak. Aku lari ikut pintu kecemasan ikut tangga. Kalau ikut lif kan kena tunggu semua lif tu. Aku bukak pintu tu aku dengar salah seorang antara dia keluar kereta dan tutup pintu kereta.

Gelabah sampai tak jumpa cari rumah

(sekadar gambar hiasan)

Dalam aku dah naik 10 tangga, aku toleh belakang, tengok dia tengah kejar aku tapi dia baru tutup pintu kecemasan, pastu aku lari laju-laju. Aku terus keluar kat pintu UG tu, sampai UG aku nampak pakcik sorang ni dan guard. Pastu aku beritahu dia, pastu dia turun tengok. Pastu pakcik tu suh aku balik rumah terus. Takut dia cari aku ikut jalan lain. Pastu dah gelabah camtu, rumah sendiri pun tak jumpa. Bayangkanlah, aku call member aku. Dia bagitau semua rumah.

Then barulah aku jumpa rumah. Tapi neg** hanji***. Dia bukan sorang, bukan kecik, dia 3 orang pastu badan ya Allah. Aku rasa aku dengan dia, aku jauh kecik bawah ketiak dia. Kepala aku paras te*** dia agaknya. Kalau lah dia sempat tarik aku, tak tahulah apa jadinya. Memang semua tak jumpa aku lagi. Emm semoga korang tak kena macam aku. Perempuan kat luar sana, hati hati dengan Niga* ni, dia memang tak guna!

Sumber : Sharlia

The following two tabs change content below.

Most Read Today