berita

Gadjet-Gadjet Power Yang Korang Kena Ada Time Raya Ni! Sure Gempak!

June 6th, 2018 | by Azyanshor
Gaya Hidup

Kalau korang jumpa sedara-mara time raya, apa yang korang tanya? Kerja mana, duduk mana, bila nak kahwin lah, apa lagi yang korang borak? Kalau tak pasal bola, mesti cerita pasal gadjet kan? Puas dok berbalah gadjet mana yang lagi elok dan beli kan?

So, sebelum bergaduh dengan sedara mara korang tu, apa kata baca dulu post ni. Gadget-gadget dalam post ni patut dimiliki tau!

Smart TV, wahh boleh layari internet lah!

Ini gempak weh! Mesti semua orang amazed gila dengan  TV korang yang hebat ni. Dah la boleh connect internet. Senang lah nak tengok Netflix atau iFlix! Time raya nanti, terus je boleh set up nak tengok cerita apa, tak payah susah-susah nak fikir.

Mobile PC ni senang lah!

Kalau korang taknak ada smart TV tak apa, korang beli je mobile pc ni. Mudah untuk korang bawa pergi mana-mana tau. Kot-kot lah kena kerja waktu raya, boleh buat kerja guna mobile pc ni. Tak pun nak main game, haa..semua pun boleh!

Samsung Tab

Kalau agak-agak tak nak berebut TV waktu raya tu, boleh lah dapatkan Samsung Galaxy Tab S3 ni. Dengan 4 speaker ( 2 atas dan 2 bawah) sure korang lagi seronok tengok movie.

Bateri dia tahan lagi lama dengan 12 jam video playback! Tab ini juga dilengkapi dengan S pen yang bukan je boleh digunakan untuk menulis, melukis pun boleh sebab diameter pen ni yang besar, membuatkan pen ini senang untuk dipegang dan stabil.

Handphone Baru..Woohoo!!

Kalau tak minat tab takpe, gadget yang ni paling korang suka lah kalau time raya. Dok tayang sana sini kan? Apa lagi kalau bukan Samsung Galaxy S9+! Uish memang sedara mara korang tak senang duduk lah tengok, bila korang pakai phone baru kan? Dalam gelap pun elok je gambar dia! Lepas tu, kamera dia boleh tukar korang jadi emoji. Best betul!

Best jugak kalau ada semua barang ni kan? Tapi harga..

Jangan risau kalau korang tak dapat nak tandingi sedara-mara korang, pergi je Senheng! Semua barang ada dan yang penting…berpatutan!

Bukan je berpatutan, tapi siap ada warranty tau! Apa kata korang pergi usha barang-barang dekat Senheng. Biar raya ni, korang jadi paaaaling win!

Kebanyakan produk di kedai ni memang up to date dan dijamin berkualiti. Staf-staf yang ada juga sangat membantu. So, korang boleh tanya je kalau tak pasti okay!

Yang lagi best, kalau korang berbelanja dengan AEON EP, korang boleh dapat interest serendah 0.85%! Interest paling murah di antara kedai elektrik lain tau!

Korang jugak berpeluang untuk dapatkan warranty extra 1 tahun! Bukan tu je, ada lagi yang korang boleh dapat dengan Senheng.

Antaranya gift card dari Petronas ! Dengan gift card ni, bukan je korang boleh isi minyak tapi boleh beli macam-macam tau dekat Mesra Shop Petronas. Snack,roti,air semua boleh!

So, apa lagi guys? Serbu lah Senheng sekarang! Untuk maklumat lanjut, korang klik je sini!

The following two tabs change content below.

Most Read Today