berita

Gambar Anak Kedua Sheikh Muszaphar, Sophea Natasha

February 13th, 2013 | by Ai | 10 comments
30
reads
28
shares
Lensa Insta

sopheanatasha

Tanggal 19 januari yang lepas, angkasawan negara iaitu Dr. Sheikh Muszaphar telah dianugerahkan seorang lelaki cahaya mata perempuan.

Dilahirkan di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), bayi kedua Sheikh Muszaphar dan isteri, Dr. Halina diberi nama Sophea Natasha. Melihat pada paras wajah Sheikh Muszaphar dan isteri, OHBULAN! pasti anak-anak pasangan ini akan menjadi lebih cantik bila besar nanti.

Mari lihat beberapa keping foto anak Sheikh Muszaphar iaitu Sophea Natasha selepas ini.

10 Comments

  1. biar betul-betul says:

    kenapa tak pakaikan baju? malulah dia kan bb girls…yg ni nampak iras mak dia…tahniah, tahniah.

  2. annon says:

    keciknya baby tu…mcm takot je kalo nk pegang..semoga menjadi anak yg solehah ye…

  3. gisele says:

    Xpe, asalkan ade pakai pampers hehe :) cute nyer baby sophea natasha!

  4. fyna says:

    alolololo..comelnya dia. ^_^

  5. hani says:

    seorang lelaki cahaya mata perempuan? o_O

    • lalalala says:

      “seorang lelaki cahaya mata perempuna?”
      haha typo lettew.
      comelllll bay. sempga menjadi anak yg solehah.

    • lalalala says:

      “seorang lelaki cahaya mata perempuna?”
      haha typo lettew.
      comelllll bay. semoga menjadi anak yg solehah.

  6. lala says:

    yg nie rupa sheikh muzafar.. yg sulung ikut muka bini die.

  7. miaw says:

    aku setuju sebijik muka bapak…..mata besar dan hidung mancung…muka pon nampak tak kembang….