berita

Ganjaran Power Bila Guna Kad Untuk Isi Minyak? Mesti Korang Tak Sangka!

May 22nd, 2018 | by Azyanshor
Gaya Hidup

Gambar sekadar hiasan

Dalam seminggu, berapa kali korang isi minyak? Setiap kali korang isi minyak tu, ada tak korang guna kad minyak untuk outlet minyak tersebut? Kalau tak guna, korang memang rugi besar!

Sebab, korang boleh collect point setiap kali korang isi minyak tu tau! Korang bukan collect untuk suka-suka je, hasil kutipan tu, korang boleh dapat macam-macam barang mengikut promosi yang stesen minyak tu tengah jalankan. Dari air mineral hinggalah ke kereta, semua pun ada!

Kereta? Biar betul boleh menang kereta? Kalau nak tahu, baca post ni sampai habis okay?

Dapat luggage cantik!

Gambar sekadar hiasan

Betul tu, ada sesetengah pam minyak, kalau korang kumpul hingga point yang tertentu, korang boleh dapat luggage yang cantik tau! Ada tu siap customize lagi. Luggage mahal tau sekarang, so bila dapat percuma ni memang beruntung sangat.

Baucar makanan yeay!!

Gambar sekadar hiasan

Kadang-kadang dapat Kenny Rogers, kadang-kadang dapat Tealive percuma. Paling best bila dapat baucar makanan ni, korang boleh tebus bila-bila masa je! So, dapatlah makan makanan sedap sikit tengah-tengah bulan.. jimaattt!

Boleh redeem kitchenware yang mahal!

Gambar sekadar hiasan

Kalau korang ni dah berumah tangga, mesti korang tahu yang kitchenware ni memang mahal betul. Lagi-lagi kalau yang berkualiti tinggi. Sebab tu bila boleh dapat percuma dengan isi minyak je, baik manfaatkan betul tak?

Dapat isi minyak percuma!

Gambar sekadar hiasan

Tapi tak adalah dapat full tank, dapat lah jugak setengah tank. Takkan taknak kot? Tapi ni memang kena kumpul point kaw-kaw lah!

Boleh menang kereta??

Gambar sekadar hiasan

Mesti tak percaya kan? Ada stesyen minyak yang buat contest ni tau! Korang isi minyak, lepas tu beli apa yang patut ikut terma dan syarat dia. Kalau korang bertuah, boleh menang kereta tau!

Stesen minyak mana yang buat contest best macam ni?

Kalau korang nak tahu, Caltex dengan kerjasama Mastercard ada buat promosi Tap&Go dengan MasterCard Contactless, di mana korang boleh menang kereta. Hadiah kereta yang disediakan pun bukan biasa-biasa tau!

Guna je kad Tap&Go MasterCard Contactless korang di sistem pembayaran tanpa sentuh di pam Caltex dan berpeluang memenangi kereta Mercedes Benz GLC 200!

Bermula dari 1 Mei hingga 31 Ogos 2018, pemegang kad Mastercard Contactless hanya perlu:

Beli apa-apa barangan Caltex (Premium95, Premium97, Diesel, and Power Diesel Euro5) atau;

Buat transaksi menggunakan Mastercard Contactless di Caltex Mart untuk apa-apa barangan.

Mudah je! Selain itu, melalui kempen ini, korang juga berpeluang untuk dapatkan 131 hadiah premium yang lain 30 unit Honda BeAT dan juga 100 unit Mastercard dengan prepaid sebanyak RM1000! *Tertakluk kepada terma dan syarat

Semua ni hanya dengan isi minyak je tau! Jadi, korang jangan sia-siakan peluang keemasan ni. Siapa lagi nak kasi Mercedes Benz GLC 200 kan? Sambil isi minyak pun boleh menang kereta!

Maklumat lanjut korang boleh layari FB Caltex Malaysia!

The following two tabs change content below.

Azyanshor

“Life is too short to spend it with people who annoy you.” -Mr.Forman Instagram:@azyanshor

Most Read Today