berita

Ha? Neelofa Buat Ramai Peminat Histeria! Katanya Ada Kaitan Dengan Si _ _ T A _ ?

March 1st, 2017 | by Syed Nabil Al-Attas | 8 comments
125.8K
reads
4.1K
shares
Kini Trending

giphy 12

Dah kenapa peminat Neelofa sampai histeria bagai? Adakah mereka histeria disebabkan kagum dengan Neelofa yang asyik berpantun? Bukan sehari dua berpantun, tapi katanya sampai 4 hari berpantun menerusi Facebook live.

Malah pantun bukan sebarang pantun ya. Sebab ada surprise besar-besaran di sebalik pantun Neelofa yang bukan sahaja buat peminat Neelofa histeria, tapi menangis terharu jugak!

Artikel Berkaitan : Eh! Comel Pulak Neelofa Ni Berpantun. Katanya Ada Suprise Besar-Besaran? Wuu!

Pantun yang dibaca Neelofa ada isi…..

Pendekkan cerita, Neelofa berpantun ni sebenarnya nak hebohkan surprise yang akan dibuatnya. Macam yang diberitahu Neelofa dalam pantun, dia akan berada di sekitar Jalan Doraisamy di Kuala Lumpur pada pukul 3 petang.

Rupa-rupanya ada launching product baru iaitu Titan Watch, the fifth largest watchmaker in the world. Oh international punya produk ni, power giler. Neelofa pula merupakan duta pertama yang berhijab untuk produk ni tau. Kelas gitu!

Neelofa X Titan - Photo 2

Launching product ni telah berlangsung di Slate @ The Row, Jalan Doraisamy. Makin dekat pukul 3, makin ramai pulak orang yang datang. Ye lah, semua nak menang surprise yang diberitahu Neelofa menerusi pantun tu!

Neelofa X Titan - Photo 1

Dalam Slate tersebut telah tersusun rapi dengan decoration yang cantik khas buat peminat Neelofa di samping mempromosikan jam Titan Watch. Nazrudin Rahman diundang sebagai hos untuk majlis launching ni. Bukan tu je, hidangan appetizer ala ala mat saleh pun turut dihidangkan ketika montaj dari Titan watch ditayangkan.

BeFunky Collage 33

So, Neelofa adalah duta Titan watch yang official lepas launching event ni. Kalau korang nak tahu, duta lain untuk Titan watch ialah Aamir Khan, Katrina Kaif dan beberapa artis Bollywood yang terkenal. Neelofa pun sekarang tengah meletop dalam industri, memang tepatlah pilihan Titan watch memilih gadis ini.

Neelofa umum hadiah “surprise” yang dijanjikan untuk peminatnya..

giphy (8)

Soooooooo! Seperti yang dijanjikan, surprise besar-besaran ni khas untuk peminat Neelofa. Kalau ikut klu kat pantun, peminat perlu sampai di lokasi on time dan cari jejaka berbaju biru. Haa! Ni nama bagi pemenang jam tangan khas dari Titan watch hari tu..

Neelofa X Titan - Photo 6

Pemenang-pemenang bertuah surprise Neelofa :

  1. Nur Atiqah Rosli

  2. Aisya Sharip

  3. Suziana Kamarudin

Tak cukup dengan surprise rupanya ada surprise lagi! Peminat-peminat Neelofa dapat meet & greet dgn Neelofa, wah! Untungnya.. Q & A dengan Neelofa pun ada jugak, so time ni lah nak tanya macam-macam dekat artis kesayangan korang ni.

Antara produk Titan yang ada kat event haritu..

adadddada

So untuk gegurl, ni design jam dengan Swarovksi crystals, mulberry leaves & mother of pearl dial oleh Titan watch. Mesti cantik gila kalau pakai kat tangan korang, siap boleh ootd dengan jam sekali! Kalau korang nak tahu, ada banyak lagi design yang awesome untuk korang pilih dalam website Titan watch. Korang boleh usha di laman sesawang Titan!

adasddaddadad

Kalau ada design wanita, mesti design lelaki pun ada! Dengan design yang simple dan kemas, memang si pemakai puas hati lah pakai jam Titan watch ni. Tampil dengan jam berkonsepkan strap leather, strap ceramic serta strap metal. Design memang macho habis! Apa tunggu lagi, jom tengok ni laman sesawang ni!

Ni Live Video #DetikTitan Yang Kami Rakam Hari Tu…

So, to all peminat Neelofa yang terlepas untuk melihat live video event launching Titan watch tersebut boleh tengok dengan link yang kami dah share dengan korang ni! Thanks to Titan, The Slate & The Co. KL dalam menjayakan event ni!

8 Comments

  1. Wan says:

    aku suka tengok bentuk nenen dia je

  2. qiztina says:

    Hati2 ye gov dah takde duit nak beri bekalan ubat free pada rakyat. Baru2 ni pergi hospital kerajaan kena beli sendiri ubat. Katanya takde bekalan. Naya rakyat, dulu kata rakyat didahulukan. Sekarang poket diaorang sj didahulukan. Baik tak payah beri brim padahal nak beri rawatan ubat percuma pun tak mampu. Sedihnyaaaaa

    • roy says:

      sudah sudah la tu nak menipu pasal kerajaan
      mesti ko ni geng aljuburi ni..

      • Apollo says:

        Its the truth, although not all medications need to be bought by patients – tu yg wife aku cakap, she’s a doctor dkt klinik kesihatan.

    • SayNoToScammer says:

      Banyak la kau beli ubat sendiri…i baru minggu lepas pegi hospital gov,rm1 jer bayar utk register tu…pegi klinik bapa awk memang la kena bayar oiii

  3. anon says:

    alahaiii mak aji ni…makin senteng dah tudung tu…makin pendek lagi daaa lengan baju tu…dosa mak pak kandung ko tanggung tu weylohhh…dah jejak kaki ke Mekah ni MAKIN JADI MAINAN PULAK HUKUM ALLAH YA???

  4. Chibi Maruko Chan & Tamain says:

    Bosan la tgok muka ni je oh bulan….cari citer lain, semingu 1 kali lofa ni…muakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  5. syee says:

    oh bulan saja nak share. we all di inform yang lagi 15 orang akan dapat jam tangan.. namun tiada berita dari pihak Titan mengenai bila hadiah jam tersebut akan diberikan.. Beriya amik nama n ic n no fon. Lagi satu ada baca comment 1 of previous winner contest valentine 2016 dekat post contest terbaru Titan, dia xdapat hadiah sampai ke hari ini.. hmmm something not right dgn TITAN ni.. repo je lebih ni.. pandai korek2 citer k..