berita

Hancur Luluh Hatiku – Sangka Suami Balik Lambat Kerana Kerja, Rupanya ‘Overtime Berzina’ Dengan Officemate

March 15th, 2017 | by Arini Saleh | 22 comments
132.8K
reads
20.4K
shares
Kini Trending

ohbulan_15mac

Dalam sesebuah perhubungan, jujur dan percaya merupakan antara elemen yang sangat penting untuk menjamin keharmonian rumahtangga. Namun, janganlah pula pasangan mengambil kesempatan diatas kepercayaan yang diberi dengan berlaku curang.

Seperti kisah yang dikongsi ini, suaminya kantoi curang dengan rakan sekerja sendiri. Lagi menjijikkan apabila melihat gambar berzina mereka, siap ada voice message lagi!

Zina sudah jadi kewajipan buat mereka berdua

Screen Shot 2017-03-15 at 8.44.06 AM

Apa salah saya? Apa kurang saya?

Screen Shot 2017-03-15 at 8.47.24 AM

Terus terang, saya jijik!

Screen Shot 2017-03-15 at 8.50.16 AM

Screen Shot 2017-03-15 at 8.51.56 AM

sumber : KRT

22 Comments

  1. kaki tabur says:

    mcam fake je…

  2. fromthe_truestory says:

    “Prinsip utama adalah kejujuran dan ikhlas, jujur dalam bekerja, jujur dalam berkawan dan jujur dalam bekerja tidak menipu walaupun kekadang kita di pihak yang dapat sedikit, Allah s.w.t akan bukakan jalan untuk kita..” itu lah kata-kata dari Tuan Haji Zuraimi yg telah menjadikan tanah kering kontang (gurun) menjadi ” tanaman gandum yg luas di Sudan dan di iktiraf oleh 7 buah negara dunia…

  3. xXx says:

    byk x guna llaki skrg terutama d s

  4. wekkkkkkk says:

    mmg la org kata ” kkuatan wanita terletak pada jiwa dalamannya, tidak sperti lelaki iman senipis kulit bawang kata F…. bbaru ni..
    maka llaki tu meroyan la, yg dipuaskan kekasih…sbb nk “pakai”sekejp.
    yg nak “dipakai” lama dibiarkan mnnati di umh smpai trlelp..x digunkn smpai la “bulan dh mari” baru nk selak sependa bini…

  5. Suzy says:

    No comments

  6. Zachariah says:

    bini yang pendendam tidak akan mencium bau syurga. insaflah saudari, jangan menjadi kuda tungangan syaitan

    • cintra says:

      bukan bini lelaki curang dah tue. dia dah bercerai dah tue.

    • menyampah tgk name zachariah ni ada di mana mana says:

      kau ni banyak komen sesat lah. tolonglah jangan asyik nak condemn org perempuan sahaja

  7. asda says:

    grammy award tu utk muzik, bukan utk lakonan la betina

    padan la laki kau cari barang atas bawah lain

    • I hate dumb people says:

      Mmg ada sesetengah orang boleh backup jantan tak guna eh? Pelik tgk komen xde otak mcm ni.

    • adoi la lembab says:

      ni aper punye komen ni.. apa kene ngena ngan grammy award nih..

  8. ari says:

    ni posting kt media social ke drama melayu yg tk lama lagi nk tayang kt astro..

  9. deeno says:

    Bukan suami orang je…bini orang pun sekarang sama hebat..sekarang ni pompoan a.k.a pun dah tak leh caya la…banyak kekasih gelap gak…aku cadangkan mana bini2 yg ada hand phone yg ada password terbelit2 tu..yg pakai cap jari ke..sila le tgk…mcm cita td..tgk masa dia tido ke bilik air ke…ntah2 ada..
    Nauzibillah minzalik..

  10. deeno says:

    bini org pun ada ma…tak caya tgk hp bini masing2 ..lebih2 lg yg pakai password ntah hapa2 ntah..suruh dia bukak ..try tgk…

    • nyampah says:

      klau mcm tu srh bini x yh keja..tgok pinggn mgkuk, kmas mcm2, dok umh je, suami kena brtggungjwb dlm semua hal, klau takut bini di main org..bagi puas2, bagi apa dia nk, layan dia, ni ko suami di luar sana, dpt gaji kemut, berkira, mana x nya bini geram..
      jadi bila bini dh x tahan…cari lain..mulalh slahkn pompuan.

      • meluat dgn nyampah says:

        “jadi bila bini dh x tahan… cari lain…” ini statement betina neraka… so bithcy…

        • nyampah says:

          whateverla…………………..p….r laki aku besar..aku x tahan..x mahu tinggalkn dia ..walaupun dia kaki fit..hee, hee, dia khayal ooo..

  11. depuk says:

    ohbulan pun amik cerita dari page krt fans,,,hahaha,,,

  12. Del says:

    Macam fake. First lop-hole in the story. logic kah suami dia tak pasang password kat handphone sedangkan dia tahu that he is having an affair??? A man having extra-marital affair logically would be more careful and the simplest basic rules is to restrict access to anything possessing the evidence of his affair. And the most popular gadget is handphone. Cerita ni macam rekaan saja.