berita

Hermo Buat Jualan Serendah RM 1 Sempena Ulang Tahun Ke-5?! Jom Grab!!

June 12th, 2017 | by Murni | 0 comments
19K
reads
2.1K
shares
Shout Out!

Bila cakap pasal makeup atau skin care, memang semua wanita akan excited. Lagi-lagi bila jenama barang yang mereka nak tu import dari luar negara seperti Korea, Taiwan, Jepun, Eropah, A.S. dan banyak lagi. Memang susah untuk dapat sebab tak ada independent store dekat sini. Kalau nak order dari mana-mana website lain, memang lama nak kena tunggu.

Worry no more! Sebab kali ini, Hermo bakal mengadakan jualan #612Fanta5y sempena ulang tahunnya yang ke-5. Semua produk akan dijual dengan harga yang amat luarbiasa dimana  korang juga boleh menikmati diskaun sehingga 90% storewide dan tawaran hebat dari RM 1. Ya, biar betul..RM 1!!

Hermo #612Fanta5y Sale kini kembali dengan pelbagai jenis pilihan untuk semua. Bukan sahaja untuk perempuan tau, lelaki pun ada. Jom jom shopping! Jualan ini akan berlangsung dari 12 Jun sehingga 18 Jun 2017!

300 jenama 9,000 produk di Hermo’s 612 5th Anniversary Sale. Wheee!

300 jenama? 9,000 produk? Banyaknya! Rambang mata nak tengok. Sekarang tak payah pergi jauh-jauh dah. Duduk kat rumah pastu beli online je.

Antara jenama-jenama yang terdapat di Hermo adalah COSRX, NYX Professional Makeup, Maybelline, Skin Food, Klairs, Heimish, The Body Shop, SLEEK MakeUp, Benefit, dan banyak lagi! Hermo juga ada bawa masuk jenama-jenama baharu, so jangan ketinggalan!

Jangan risau, online shopping ni tak susah pun. Browse je guna smartphone korang ataupun muat turun aplikasi Hermo untuk pengguna Android dan iOS. Senang kan? Korang boleh check out barangan yang on sale dan juga promosi terkini dari pelbagai jenama kecantikan. Oh ya, kalau korang beli 2 items, dapat FREE shipping tau.

Kat Hermo, banyak produk famous yang korang boleh jumpa. Siap ada review lagi dari Beauty Vloggers dan YouTubers yang popular. Dah lah harga murah, boleh dapat freebies dan voucher lagi! Best tau shopping dengan Hermo!

Jualan murah #612Fanta5y bermula serendah RM 1! BIAR BETUL?!

Memang berbaloi kalau korang beli-belah kat Hermo masa 612 Anniversary Sale diorang ni. So, untuk beauty junkie di luar sana, korang boleh lah stock up makeup, skincare, perfume, hair care, body care, dan barangan kecantikan yang lain.

Rugi kalau terlepas jualan ni dengan tawaran harian bernilai RM6, RM1 dan RM2 sahaja, sempena tema jualan #Hermo612.

OMO! Shopping, voucher dan freebies! #Hermo612

Untuk setiap pembelian tempoh sale #Hermo612 ini, korang akan dapat Fanta5y Pouch secara PERCUMA. Dalam Fanta5y Pouch ni ada 1x mask, 1x cermin, dan 1x hadiah misteri.

Oh, bukan itu sahaja tau, korang juga boleh main game untuk memenangi voucher bernilai RM 5 dan RM 10. Lepas tu, guna voucher tu masa korang buat order untuk mendapat diskaun tambahan! Game yang dipanggil Smashing Beauty ini terbuka untuk semua orang – join jangan tak join!

OMO!  Sepertimana artis Korea yang sering melafazkan slang Korea ni di bibir kerana terkagum, para pelanggan Hermo juga tidak akan ketinggalan menyeru OMO! Jangan lupa check tawaran Fanta5tical XOMO Flash Deals menawarkan diskaun sehingga 70% dan harga yang sangat hebat untuk kesemua brand kesukaan korang. Memang tak cukup tangan kalau nak shopping!

Nak tau apa produk bestsellers di Hermo? Jangan miss out XOMO Flash Sale nanti! Korang boleh grab produk-produk ni dengan harga yang murah gila! Flash Sale ni ada dua slot je iaitu pada pukul 12 pm dan 8 pm. Jangan lupa refresh setiap hari tau!

Hermo’s 612 5th Anniversary Sale kali ini bukan sekadar jualan biasa je. So, jangan lepaskan peluang keemasan untuk grab produk kecantikan kesukaan korang dari Hermo bermula 12 Jun sehingga 18 Jun, 2017!

Produk yang superb dari HERMO!

Skin care terkenal dari Korea iaitu COSRX, Klairs dan Skin Food

Antara jenama make up yang terhangat iaitu Benefit, Maybelline & NYX

Ha, macam-macam pilihan produk ada di Hermo kan? Memang susah nak pilih. Beli semua lah! Hehehe

Untuk maklumat lanjut tentang Hermo’s 612 5th Anniversary Sale ni, korang boleh ke website Hermo sendiri. Link di bawah:

HERMO OFFICIAL WEBSITE

Comments are closed.