berita

Ini Wajah Terkini 2 Orang Anak Dara Azhar Sulaiman…Cun Wei!

November 19th, 2015 | by Izuan | 23 comments
19.1K
reads
Lensa Insta

Screen Shot 2015-11-19 at 14.58.06

Pejam celik pejam celik rupa-rupanya pelakon kacak Azhar Sulaiman ini sudah berumur 44 tahun rupanya, apa yang buat kami terkesima lagi Azhar Sulaiman rupa-rupanya ada 2 orang anak dara yang cun melecun!

Manis-manis belaka wajah mereka, inilah yang orang selalu katakan “bapa borek anak rintik”. Kalau ada sesiapa yang ingin masuk meminang anak dara cantik ni, korang kenalah ambil hati mami dia dulu. Huhu!

The Kasih

Kasih

Kasih Leia Ixora

Screen Shot 2015-11-19 at 15.07.59 Screen Shot 2015-11-19 at 15.08.21 Screen Shot 2015-11-19 at 15.08.30 Screen Shot 2015-11-19 at 15.08.58 Screen Shot 2015-11-19 at 15.09.10 Screen Shot 2015-11-19 at 15.09.23Screen Shot 2015-11-19 at 15.18.50

Kasih Iris Leona

Screen Shot 2015-11-19 at 15.13.19 Screen Shot 2015-11-19 at 15.13.46 Screen Shot 2015-11-19 at 15.14.00 Screen Shot 2015-11-19 at 15.14.20 Screen Shot 2015-11-19 at 15.14.51Screen Shot 2015-11-19 at 15.19.55

Mesti bergetar tulang rusuk abam-abam di luar sana, agak-agak kalau ada salah seorang yang berkenan di hati, korang kenalah berdepan dengan mami dia dulu. Ada berani?

Sumber : Instagram azharbsulaiman

The following two tabs change content below.

23 Comments

  1. Ori says:

    Biasa2 jek.jgn lh pji mlmbung sgt..
    Yg pnting akhlk beb..

    • cikfai says:

      same….xde lah cntik mane….tp bukan xcntik langsung ye…kategori biase2 je….sy bukan peminat mahupan haters dia….sekian….

  2. wanji says:

    Izuan ni ayat poyo jee! biasa je aku tengok..takde pun bergetar ke bergoyang..

  3. lololol says:

    Isk. Budak lagi susah nak cakap lawo ke tak. Anak aktor Wan Hanafi Su lagi lawa! hiks.

  4. kiah pekasam says:

    cantik pebendanya..muka mcm org tua kot.pdhal muda lg.

  5. anyss says:

    aduhai..sy bukan nk mengutuk rupa anak pelakon ni..tp ayat2 si izuan ni over sangat….hiperbola betol…ape la…

  6. Sedang90 says:

    Lol…aku ingat azhar sulaiman ngan bini dia…sekali anak dia…umur brape anak dia 2?

  7. master b says:

    dekat mata tu hitam nampak mcm org tua

  8. kaki tabur says:

    pedo detected….

  9. Nani says:

    Ni lg stu blog yg ckit2 bergetar tulang rusuk. Mn koma semua blajar bergetar2 ni?? 2×5 cam blog beautifulnara.

    • puteri zarith says:

      A’ah..bru sy perasan..ayat ohbulan ngan beautifulnara..sme je..sikit2 bgetar tulang rusuk..

  10. joon says:

    Tlg ah sikit. Diorang budak kecil lagi doh.takyah kutuk kutuk sgt. Diorang dah lah masih budak budak,muka kena didedahkan ke public,, nak kena criticise lagi.takde keja lain ke nak kacau anak org???!!

  11. anggerikbiru says:

    Cantik?
    Cantik ke?

  12. Woi says:

    Masih dara ke?

  13. Suliman says:

    Aurat…aurat…aurat
    Saya bkn ustaz yer..
    Jgn marah saya…
    hihi

  14. momi says:

    Artis…biasa lah..rupa biasa2 pun org puji melangit..
    Yg penting akhlak tu baik/bagus..dh cukup.

  15. yeke says:

    Muke lesu jerk… Mcm kurang drh merah.. ksian…

  16. puteri zarith says:

    Ohbulan kan mmg cenggitu..sikit2 nak post mamat ensem..ppuan lawa..hihi..layan je lah..

  17. kiah propax says:

    Anak die yang first tu macam mona fandey kalo pakai lipstick merah. anak die yang second manis

  18. N says:

    Anak dia yg 1st tu jenis bermasalah ke? x mcm yg 2nd tu npk lebih bersopan santun dan elegant.

  19. cempaka kasih says:

    cantik ciptaan ALLAH itu amat sempurna,dan sentiasa cantik
    alhamdulillah bersyukur dengan adanya