berita

Jangan Biarkan Terperuk Dalam Galeri, Abadikan Foto Dengan Photobook Free!

April 3rd, 2018 | by faris
Shout Out!

Setiap gambar yang dirakam semestinya mempunyai ceritanya sendiri. Tidak hairanlah wujud kata-kata ‘sekeping gambar, seribu makna’ untuk menunjukkan betapa berharganya sesuatu gambar itu untuk menjadi kenang-kenangan dan tatapan di masa depan.

Seiring peredaran masa, budaya mencetak gambar seolah-olah dilupakan generasi masa kini. Ramai yang memilih untuk menyimpan gambar-gambar kenangan dalam galeri telefon pintar semata. Walaupun bertahan lama, namun risiko telefon rosak, kecurian dan pelbagai lagi kemungkinan boleh menyebabkan korang kehilangan kenangan beribu makna itu.

Mesti ramai tertanya-tanya macam mana hendak mencetak foto dengan aplikasi Photobook ini kan? Senang sahaja, ikuti langkah-langkah mudah yang kami nak kongsikan ini. Guna kod promo OHBULAN ye!

Muat turun aplikasi Photobook

Pertama sekali korang kena download aplikasi Photobook di Apple Store atau Google Play Store. Pilih logo macam dekat atas ini ya. Jangan salah download pulak, nanti tak dapat photobook free!

Pilih Simple Books

Dah siap download, buka aplikasi Photobook tersebut dan pilik Simple Book.

Reka Simple Book dengan memuat naik 21 keping gambar kegemaran

Dah siap pilih, susun gambar, tekan “Next” dan pilih ayat untuk cover belakang

Pilih jenis kertas sebelum checkout, kemudian isi keterangan diri

Masukkan kod promo “OHBULAN” dan klik “Apply” di halaman checkout App Photobook apabila selesai

Apabila kod promo ‘OHBULAN’ dimasukkan, secara automatik harga akan ditolak sepenuhnya dan hanya harga pos perlu dibayar iaitu RM8.48 sahaja.

Klik “Upload” untuk muat naik projek anda sebaik sahaja pembayaran selesai

Lara Alana pun buat Photobook tau!

Sumber foto: Nur Wawa

The following two tabs change content below.

faris

Content champion at Rev Asia
Self-proclaimed foodie yang mahu salam cium tangan pencipta Horlicks Mcflurry.

Most Read Today