berita

‘Jauhkan Anak Dari Darah Daging Perbuatan Keji’ – Luahan Nedim Tidak Dapat Jumpa Anak?

September 11th, 2017 | by Arini Saleh | 6 comments
79K
reads
11K
shares
Isu & Kontroversi

Sejak diijabkabulkan pada Mac lalu, kehidupan Nora Danish nampaknya semakin bahagia bersama suami dan anak-anak. Di instagram mereka sendiri, dapat kita lihat aksi pasangan ini yang sangat romantik ditambah pula dengan teletah comel Dre dan Rayqal yang menghiburkan.

Terbaru, Nedim di instagram storynya memuatnaik luahan hati apabila dia dakwa tidak dapat bertemu anak. Dia juga mendakwa anak dijauhkan darinya?

Lucky you bro

Di instagram, Jovian Mandagie memuatnaik satu gambar sedang membuat panggilan video ‘skype’ bersama Dre. Setelah itu, Nedim meninggalkan komen mencemburui Jovian kerana dia sendiri tidak dapat peluang bercakap dengan anaknya. Namun, Nedim bersyukur kerana sekurang-kurannya dia dapat juga melihat Dre meskipun hanya sekeping gambar.

Tak dapat jumpa anak?

For my son Nedrin

For my son Nedrin , I want you to be strong , I want you to be healthy & I want you to be happy , I miss you dearly and only god knows . But it’s ok , I promised you that I won’t drag your good name into this matter , but what am I to do when I can’t even call you or talk to you , today was the first day I went to court & as promised all I wanted is half & half for you to be able to spend your time with , I have never asked for full custody cause I know the best for you is to be with both your parents , daddy came with the whole family in hopes to see you there , we all miss you Dre , today I’m glad that everybody knows that it was always shared custody that I was asking for , not more and never less . One day whichever way the court decides at least I have proof that I fought for you . I always listen to our song . The song I gave you as a child ” you are my sunshine ” , that makes me feel very close to you Sayang Daddy . Allah will never hurt us and never let us down , Daddy Redha and will fight for YOUR rights to be with both your parents , that is my promise to you my son .

InsyaAllah daddy will see you soon Nedrin

#aChildsHappinessIsKey #neverOneSided#iBelieveDreNeedsBoth#thisOneIsForYouNedrin

Luahan Nedim di instagram mengundang simpati dari netizen, rata-rata peminat memberikan sokongan kerana mereka yakin Nedim seorang ayah yang sangat baik. Nedim juga sudah membuat tuntutan hak penjagaan anak ke mahkamah.

Diharapkan perkara ini dapat diselesaikan dengan baik demi kebaikan semua pihak.

sumber : Nedim Sujak Nazri Aziz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

  1. ada ada says:

    english bersepah

  2. r says:

    jap jap… xjumpa anak?
    hari tu g europe bkn ke dia bw dre skali kan? rs nyer baru je lg… lain laa kalu sethn or 2 thn mcm hana tu

    • hekeleh says:

      saje je kot gedik nak suruh org kecam bekas bini, dan kesian kan dia konon teraniaya..

      time2 mcm ni mulalah petik nama tuhan bagai, time bersuka ria berjimba, rantai emas ko pakai kan, xigt tuhan plak masa tu????

    • elle says:

      ha tulah aku pon rase x lah smpai 3 ke 4 bln lg die bwk dre gi europe dgn ND semua. ke tu picture throwback setaun lepas hahahahaha