berita

Jawab 4 Soalan Mudah Ini & Berpeluang Menangi Percutian PERCUMA Ke Jepun!

March 20th, 2017 | by Syed Nabil Al-Attas | 15 comments
3.1K
reads
591
shares
Filem Antarabangsa

GITS_INTL_STAND_MY_BM

Kaki wayang kat luar sana mesti dah tahu yang filem Ghost In The Shell akan ditayangkan pada 30 Mac ni kan? Mesti korang tak sabar nak tengok filem ni di pawagam.

So, apa kata korang cepat-cepat booking tiket untuk filem ni sebab pelakon utamanya memang cun dan top habis. Nak best lagi, salah seorang pelakon dalam filem gempak ni merupakan pelakon tanah air iaitu Pete Teo. Beliau memegang watak sebagai ‘Tony’ dan banyak digandingkan bersama heroin dalam filem ni. Betul ke?

Nah sikit sinopsis filem Ghost In The Shell:

GITS-Jump Breaking Glass_MY_BM

Pada masa depan, The Major merupakan manusia 1 dalam sejuta yang telah terselamat dari kemalangan yang dahsyat. Dia juga telah diubahsuai untuk menjadi manusia cyborg yang serba boleh untuk membanteras jenayah cyber. Jenayah cyber makin menjadi-jadi apabila penganas yang kejam boleh mengawal dan mengakses pemikiran manusia lain.

Kira pada masa itu, The Major adalah orang yang paling layak untuk hapuskan kegiatan tersebut. Dalam masa yang sama, The Major mula mengetahui bahawa identitinya bukan diselamatkan tapi dicuri oleh organisasi berhaluan kiri. Wah! Syok nih..

giphy (2)

So, pada yang sukakan filem aksi, suspen dan fantasi, filem ni memang sesuai sangatlah untuk ditonton. Kalau seorang wanita boleh lawan sepuluh lelaki bersenjata, mesti lain macamkan bunyinya. Tapi, dalam Ghost In The Shell kalau korang tengok si “The Major” ni lebih dahsyat dari tu tau!

giphy (1)

Filem best, pelakon cun, aksi mantap. Tapi, korang nak tahu berita yang lagi syok? Terus baca sampai bawah..

Menang tiket percuma ke Jepun Hanya Dengan…

Ghost in the Shell from Paramount Pictures and DreamWorks Pictures.

Mesti ramai yang teringin sangat nak ke Jepun tapi belum sampai masa atau budget tak mencukupi. Tapi kali ni, korang jangan risau sebab ada contest Ghost In The Shell yang boleh terbangkan korang ke Jepun secara percuma!

Kepada korang yang kat luar sana cepat jawab soalan kacang je di ruang yang telah disediakan. So, tadi admin ada cakap dapat terbang ke Jepun dengan percuma, tapi korang mesti tak tahu apa lagi yang korang akan buat dekat sana eh? Ni dia…

BeFunky Collage

  • Penginapan 4 hari 3 malam di Bandar Tokyo
  • Enjoy satu jam menaiki Tokyo’s futuristic river boat di Sumida River
  • Lepak dalam high tech midnight floatation tank
  • Nikmati pemandangan Tokyo waktu malam di Roppongi Hills
  • Makan malam berjumlah £150GBP di Tokyo’s top high tech restaurant

Sangat menarikkan? So tunggu apa lagi tu, cepat jawab 4 soalan mudah dibawah ini berserta slogan yang paling awesome pernah korang buat untuk menang hadiah ni..

Jangan lupa ikut langkah-langkah ini..

Langkah 1: Jawab 4 soalan mudah dekat ruang atas yang disediakan!

Langkah 2: Screenshot markah berapa korang dapat dan post dalam profile FB korang!

Langkah 3: Dalam post korang tu jgn lupa letak hashtag #GhostInTheShell #OHBULAN dan Slogan..

Langkah 4: Pastikan FB korang tak private!

Saya teruja untuk ke Jepun kerana…………..

( Tidak melebihi 50 patah perkataan )

CONTOH :

latest

Inilah trailer filem Ghost In The Shell..

Most Read Today