berita

Jom Singgah OSIM Warehouse Sale 8-11 Mac! 4 Hari Sahaja! Kerusi Urut Dia Terbaik!

March 7th, 2018 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Penat dan letih bekerja seharian? Ye la, tubuh badan mana je yang tak penat lepas kena lenjan satu hari kan? Nak mengurut bukan murah,  sekali urut je dah cecah harga RM 100++. 10 kali urut, tak ke dah RM 1000++! Sebab tu korang kena jadi pengguna yang bijak! Sama bijak macam Admin.

Sekarang OSIM Malaysia ada buat jualan gudang. Bermula dari 8 hingga 11 Mac 2018 ni korang akan dapat beli pelbagai produk OSIM dengan harga runtuh untuk set pameran! Diskaun sehingga RM 9000++. Bergantung kepada jenis kerusi urut yang korang pilih. Pelaburan jangka panjang. Lepas ni kalau sakit badan duduk je atas kerusi OSIM. Dia punya urutan terbaik!

Tawaran 5 unit pertama!

uDivine mini massage chair

Terhad kepada 5 unit pertama setiap hari. Ini antara produk yang korang akan dapat diskaun gila-gila. Antaranya ialah uDivine mini massage chair yang berharga RM3688  jimat RM1300 ye dari harga asal. Lepas tu, kalau korang beli pulak uSqueez Air korang hanya perlu bayar RM388 ,jimat lagi RM1100. Inilah kelebihan Jualan gudang OSIM. Confirm korang tak akan menyesal punya…

uSqueez Air Leg Massager

Lagi best, kalau korang pemegang kad kredit Hong Leong korang akan dapat beli uSqueez Air pada harga RM288 bila beli uDivine mini massage chair. Tambahan penjimatan sebanyak RM 100. Lagipun nanti semasa warehouse sale berlangsung mereka ada buat demonstrasi siap ada display set untuk korang cuba.

Murah berbanding biasa!

Jualan Gudang OSIM juga ada tawarkan 5 Unit pertama uShape dari harga RM588 berbanding harga asalnya RM2688. Ha! Rugi tak beli kan? Diskaun  sehingga 78% tu!

uCorset

Bagi yang nak tampil langsing menawan, korang boleh cuba uCorset daripada OSIM. Material memang cukup selesa dan berbaloi la bayar RM388. Terhad untuk 5 unit pertama sahaja ye! Jimat RM 500, kalau beli masa tak offer RM888 kot! Uish memang betul-betul murah ni! Diskaun sehingga 56%!

Pelbagai pilihan! Rambangnya mata!

uMaggic Massage Chair

Antara produk lain yang berbaloi untuk korang beli ialah  uMaggic Massage Chair dari harga RM6888. Yang ni la yang admin kata penjimatan sebanyak RM 9000 tu! Percaya tak kalau admin kata korang boleh buat installment selama 36 bulan dengan kadar 0% faedah. Cuma bayar RM 192 je sebulan… Bestkan? Dah la kerusi ni memang elok sangat bolehlah korang beli untuk kegunaan sendiri atau hadiahkan untuk ibu bapa korang. Selain itu, juga terdapat massage chair, sofa dan pelbagai produk yang terdapat diskaun hebat.

uInfinity Massage Chair : RM10,888 harga asal RM20,888 penjimatan RM 10,000, 0% faedah, installment sehingga 36 bulan, cuma RM 303 sebulan. Diskaun 47 %

 

uDiva Classic Massage Sofa  dari RM 4,288 harga asal RM 7,988 penjimatanRM 3600, 0% faedah, installment sehingga 18 bulan dengan kadar bayaran RM 192 sebulan. Diskaun sehingga 46%.

 

uNano Massage Chair : RM 8,888 harga asal RM11,888 penjimatan RM 3000, 0% faedah, Installment sehingga 36 bulan dengan kadar bayaran RM 247 sebulan.

Pakej pelangsingan hebat!

uCorset + uGallop 2  : Hanya RM 1888, penjimatan sehingga RM 1488 dengan 0% faedah  korang hanya perlu bayar RM 105 untuk 18 bulan berbanding harga asal uCorset RM 888 dan uGallop 2, RM2,488. Diskaun sehingga 44%.

Jaga Kesihatan! Jaga Badan!

 

uCaress 3D RM400 (harga asal: RM988) jimat RM588, diskaun 59%.

 

uCozy 3D RM198 (harga asal: RM438) jimat RM240, diskaun 54%.

 

 

uPamper 2 RM308 (harga asal: RM698) jimat RM390, diskaun 55%.

 

Pelbagai mesin urut kaki pada harga RM488 (harga asal : RM1988) diskaun 75%

Ada macam-macam produk lagi dekat sana. Better korang datang dan usha sendiri produk-produk OSIM Malaysia. Apa salahnya kalau spend lebih sedikit demi menjaga kesihatan tubuh badan kita. Berikut adalah produk lain yang mungkin menarik perhatian korang masa dekat sana.

Ha! Bukan sikit-sikit tau tawaran dan diskaun yang jualan gudang OSIM tawarkan. Hampir semua produk diskaun sehingga 70% diskaun. Jadi make sure korang lock date pada 8 hingga 11 Mac ni dan serbu sale mereka kali ni. Jimat-jimat!

  • OSIM (M) Sdn Bhd
  • No. 4, Jalan 13/6, Section 13,
  • 46200 Petaling Jaya, Malaysia
    General : +603 7965 9888
    Fax : +603 7965 9999
    DID : +603 7965 9833


Website: OSIM Malaysia

Facebook: OSIM Malaysia

The following two tabs change content below.

Intan Mahsuri

Content Champion
Ceq orang Utara. Easy going, tapi tak suka makan kari... hat lain semua telan ja!

Most Read Today