berita

Kaftan Pelengkap Fesyen Koleksi Anda.

May 22nd, 2012 | by Ai
Gaya Hidup

Hari raya bakal tiba kurang dari dua bulan lagi. Pelbagai persiapan telah pun dibuat oleh sebahagian umat islam di Malaysia. Ada yang telah pun membeli persiapan baju sempena hari raya yang bakal tiba. Ada tempahan juga dah pun dibuat. Namun pada yang masih sibuk bekerja masih belum ada kesempatan untuk membeli persiapan raya.

Sudah tentu persiapan disaat akhir akan membuat anda rungsing dan sedikit kelam kabut. Oleh itu telah banyak kemudahan perniagaan dibuat menerusi sistem online. Ada baju-baju raya,kain ela dan juga baju yang telah siap sedia juga dijual menerusi online. Laman facebook dan blog menjadi tumpuan ramai bagi para wanita untuk membeli belah.

Terbaru jualan baju kaftan semakin meningkat kepopularitiannya. Kaftan yang dihasilkan dari negara Indonesia ini semakin famous dalam fesyen busana melayu sekarang. Direka dengan hiasan sulaman yang menarik dan elegent membuatkan kaftan nampak sangat ringkas dan mewah. Ia bukan sahaja mudah digayakan malah material kain yang selesa dipakai membuatkan anda rasa selesa untuk mengayakannya.

Dapatkan kaftan yang menarik ini dengan segera di laman web My wardrobe . Jadikan ia sebagai koleksi hari raya anda yang bakal tiba nanti.

Most Read Today