berita

Kaki Wayang Memang Patut Ada Kad Kredit Hong Leong GSC Ni. Nak Tau Kenapa?

August 8th, 2018 | by Epul
Kini Trending

Korang yang tengah baca story ni suka tengok wayang tak? Suka? Samalah, min pun suka tengok wayang jugak. Seminggu tu waaajib layan movie sekali. Dengan tengok wayang, hilang sikit stress kerja sambil layan filem kelakar kan?

Nak tengok wayang dengan potongan harga RM6 untuk tiket wayang dewasa setiap hari (kecuali tiket wayang hari Rabu) untuk semua movie dan semua jenis panggung wayang (termasuk Signature halls)?

Jom dapatkan Kad Kredit Hong Leong GSC! Dengan kad ni, korang boleh dapat baaanyak manfaat dan keistimewaan kat Golden Screen Cinemas tau! Ada dua jenis Kad Kredit Hong Leong GSC yang korang boleh pilih iaitu Gold atau Platinum:-

Kredit gambar: Hong Leong Bank

Nak tau apa kelebihan menarik yang ada pada Kad Kredit Hong Leong GSC untuk pencinta wayang macam kita semua? Baca sampai habis!

Potongan harga RM6 untuk pembelian tiket wayang, semua jenis hall

Gambar oleh OHBULAN

Bila korang daftar Kad Kredit Hong Leong GSC ni, korang akan dapat potongan harga RM6 untuk tiket wayang dewasa setiap hari (kecuali tiket wayang hari Rabu) untuk semua movie dan semua jenis panggung wayang (termasuk Signature halls) dengan pembelian melalui laman web GSC atau aplikasi mudah alih! Bestnya!

Andai katalah korang tengok 12 movie dalam masa 6 bulan, dapat pulak potongan harga RM6 untuk setiap tiket. Dari situ je korang dah boleh jimat RM72. Bukan sikit tau! Boleh buat makan seminggu duit tu!

Boleh dapat sampai 10 tiket wayang untuk setiap pendaftaran kad yang mendapat kelulusan

Kredit gambar: Star2.com

Iye, min tak tipu. Setiap pendaftaran kad yang mendapat kelulusan, korang akan dapat tiket wayang! Bukan 1, 2 atau 3 tapi 5 hingga 10 tiket wayang korang boleh dapat ikut kad mana korang pilih tau!

Kalau korang berjaya mendaftar Kad Kredit Hong Leong GSC (Platinum) (NTC*) buat pertama kali di Hong Leong Bank, korang akan dapat 10 tiket wayang dewasa GSC dalam bentuk kod promo!

Manakala, kalau korang berjaya mendaftar Kad Kredit Hong Leong GSC (Gold) (NTC*) pulak, sebanyak 5 tiket wayang dewasa GSC korang akan dapat. Semuanya akan diberikan dalam bentuk kod promo jugak!

Kalau korang ada ramai kawan, bagilah diorang tiket wayang tu! Mesti diorang sayang korang… Agak-agak nak pakai sendiri pun tak jadi masalah. Guna satu tiket sebulan, secara tak langsung korang dah dapat tiket wayang untuk 10 bulan. Bijak kan min?

*NTC kat sini bermaksud pendaftaran kad baru yang mana korang belum pernah ada salah satu dari mana-mana kad kredit dari Hong Leong Bank (termasuk Mach)

Boleh dapat diskaun harga untuk snek

Kredit gambar: Golden Screen Cinemas

Selain tiket wayang, korang jugak layak dapat diskaun istimewa untuk pembelian snek bila mendaftar Kad Kredit Hong Leong GSC ni! Setiap pembelian set bucket popcorn, snek dan minuman kat kaunter GSC, korang akan dapat 10% potongan harga tau!

Tak cukup potongan harga 10%? Apa kata beli popcorn, snek dan minuman sebelum masuk wayang kat aplikasi mudah alih atau GSC online, boleh dapat 30% potongan harga pulak! Fuh, banyak tu! Kalau korang rasa tak cukup makan popcorn dalam wayang, beli lagi dengan diskaun dan bawak balik makan kat rumah!

Dapat 3 kali mata ganjaran

Kredit gambar: Mobile88

Serius min cakap tak rugi kalau korang daftar Kad Kredit Hong Leong GSC ni… Dahlah dapat tiket wayang, diskaun snek dan potongan harga untuk tiket wayang pulak tu!

Ni min nak share, korang boleh dapat 3 kali mata ganjaran bila korang berbelanja di luar negara, atas talian dan mana-mana cawangan GSC dengan Kad Kredit Hong Leong GSC! Banyak tu! Jadi, selalu-selalulah ya swipe Kad Kredit Hong Leong GSC korang tu untuk kumpul mata ganjaran!

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan Kad Kredit Hong Leong GSC dari link kat bawah ni…

Kredit gambar: Riverwalk Village

Amacam? Banyak kan manfaat kalau korang daftar Kad Kredit Hong Leong GSC? Jomlah dapatkan satu sebelum temu janji korang dengan kawan-kawan untuk tengok movie sama-sama! Daftar di laman web Hong Leong Bank atau rujuk mana-mana cawangan Hong Leong Bank.

Untuk terma dan syarat, klik SINI.

Enjoy dan selamat menonton!

The following two tabs change content below.

Epul

Sponsored Content Champion at REV Asia
Writer yang gila salted egg butter chicken. Nak belanja? Follow akaun media sosial kat tepi kiri ni dulu atau drop email ke [email protected] untuk cara lebih profesional.

Most Read Today