berita

Kalau Korang Suka Bermain Dengan Imej, Kamera Ni Sure Takkan Kecewakan Korang!

March 12th, 2018 | by Azyanshor
Chic & Stail

Korang ada bakat dalam fotografi? Atau korang takda bakat pun tapi suka ambil gambar? Takpun buat vlog macam yang kebanyakan Youtubers buat tu? Jangan risau, ada bakat or tak, kamera digital terbaru daripada Canon ni sure buat gambar dan video korang gempak punyalah!

Kalau korang nak tahu, Canon ada keluarkan sebuah lagi kamera digital tau iaitu Canon EOS M50. Selain design yang catchyCanon EOS M50 ada banyak fungsi menarik. Bukan itu je, korang dapat freebies sekali kalau buat pra tempah sekarang! Wow!

Kalau nak tahu lebih banyak lagi features Canon EOS M50 ni dan freebies apa yang menanti korang, kenalah baca artikel ni sampai habis dan tag sekali member korang.

Ciri teknologi yang awesome!

Canon EOS M50 dilengkapi dengan ciri high tech specs. Ianya untuk beri kesan penggunaan maksimum terhadap kamera korang tau. Maksudnya, setiap kali korang ambil gambar atau video, ia akan hasilkan gambar/video yang terbaik sebab kamera ini dilengkapi 4k high image quality dan auto fokus yang dah dinaiktaraf. Wah!

Buat korang yang sukakan gajet terutama yang tech freak tu, meh usha lagi ciri teknologi Canon EOS M50 kat bawah ni. Sure korang nak rasa nak beli satu.

  • 24.1 MP APS-C Size CMOS
  • New DIGIC 8 Image Processor
  • Dual Pixel CMOS AF
  • ISO 25600
  • Built in EVF (Electronic View Finder)
  • Vari-Angle LCD touch monitor
  • 4k 24p/25p Video
  • Wi-fi/NFC/Bluetooth Low Energy Technology

Fuhh, merecik tak ciri teknologi Canon EOS M50 ni? Tak rasa nak pre order sekarang ke?

Imej & video korang sure nice dengan features Canon EOS M50!

Dengan Canon EC4 M50, korang bebas berkarya dan be creative dengan cara korang sendiri sebab kamera ni dah lengkap dengan features yang boleh guna untuk tangkap dan edit gambar on the spot tau. Ini antara features pada kamera ni yang korang wajib cuba untuk dapatkan shot yang awesome. 

Improved tracking performance

Eye Detection

Improved Creative Assist

Highspeed AF

Tu baru sikit admin belanja features Canon EOS M50. Ada banyak lagi features lain yang membolehkan korang enjoy nak buat vlog dan rakam detik-detik happy korang dengan keluarga. Tak kiralah waktu bercuti ke atau memang korang feeling nak ambil gambar cantik-cantik macam photographer professional gittew.

Korang boleh klik sini untuk tahu apa lagi features yang terdapat pada Canon EOS M50 ni.

Apa lagi wow faktor pasal Canon EOS M50 ni ya?

Ni paling best kalau korang nak tau. Harga Canon EOS M50 ini berpatutan dan tengah ada promosi kalau korang buat pre order sekarang. Ada freebies eksklusif tau. Sesuai sangatlah untuk korang yang bergelar pelajar terutama yang perlukan kamera untuk buat assignment atau untuk tujuan peribadi.

Ini adalah freebies yang korang boleh dapat kalau buat pra tempah pada 1 Mac – 18 Mac 2018.

Buat salah satu pembelian model di bawah :

  • EOS M50 (Body) – RM 2799
  • EOS M50 (EF-M 15-45 mm) – RM 3199
  • EOS M50 (EF-M 15-45 mm +  EF – M 55-20 mm) – RM 4299

Pilih freebies korang. Ada dua pilihan iaitu :

Pilihan A – Freebies bernilai RM 1017

Battery pack + 32 gb kad sd + EF-EOS M Mount Adapter (tanpa tripod collar) + beg kamera

Pilihan B – Freebies bernilai RM947

Selphy CP1300 + RP -108 4R paper + 32 kad sd + beg kamera 

Kalau korang nak pre order Pilihan A klik sini , Pilihan B pulak klik sini.

Tunggu apa lagi, grab sekarang! Pre order sekarang secara atas talian. Pergi je ke Canon Official Store di Lazada Malaysia di sini

Atau korang boleh pergi dan Canon Image Square Stores yang terdekat dengan anda sekarang!

The following two tabs change content below.

Most Read Today