berita

‘Kalau Tahu Dah Lama Bantu. Tak Tahu’- Rakan Zulfarhan

June 5th, 2017 | by Ash Nordin
Kini Trending

Baru-baru ni kita dikejutkan dengan berita kematian salah seorang dari penuntut Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Zulfarhan bila dia dipercayai didera oleh rakannya. Zulfarhan melecur teruk akibat ditekap dengan seterika wap di bahagian dada, tangan dan kaki. Kes itu telah menaikkan kemarahan orang ramai.

Selain dari ibu bapa Zulfarhan, rakan arwah juga turut merasai pemergiannya dan mengatakan arwah seorang rakan yang baik dan sentiasa ada bila rakannya perlukan pertolongan.

‘Jangan risau, kau dah wangi wangi dah tadi mandi..’

Al fatihah. Bro why so sudden.. kau mcm mana pun bila minta tolong you always there to help. The moment when your dad and mom kiss you for the last time it totally broke us. Jangan risau, kau dah wangi wangi dah tadi mandi. Semoga arwah di tempatkan di kalangan orang beriman.
Zulfarhan Osman bin Zulkarnain
29/11/1996 – 1/6/2017

Rakan arwah, Khairul Najmi telah memuat naik gambarnya bersama Zulfarhan di Instagram. Ramai tinggalkan mesej di ruangan komen mengucapkan takziah dan ada juga bertanya macam mana perkara tu boleh berlaku, kenapa tiada rakan pun yang datang tolong dan sebagainya..

‘Maaf geng. Aku bukan kawan yang baik..’

Khairul Najmi juga memuat naik foto dari Instagram Zulfarhan di Insta Story. Semoga arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

Sumber: Instagram khairxll

The following two tabs change content below.

Most Read Today