berita

Kami Nak Bagi 2 iPhone X PERCUMA Untuk Korang, Jom Sertai Peraduan Simple Ni

May 4th, 2018 | by Epul
Gaya Hidup

Berapa lama dah korang pakai phone yang ada kat tangan sekarang ni? Setahun? 2 tahun? 3 tahun? Atau lebih lama dari itu…? Seriuslah… Selama korang pakai phone tu mesti dah pernah atau banyak kali buat hal kan? Itu tandanya, korang patut beli phone baru. Tapi, jangan bazir duit!

Sebab apa, kitorang nak bagi phone baru PERCUMA je untuk korang! Bukan phone biasa-biasa tau, iPhone X weh! Ni tak main-main, tak tipu, bukan kena join skim cepat kaya… Caranya senang je…

Sertai peraduan ni, boleh dapat iPhone X!

Kami ada buat peraduan baru-baru ni, istimewa untuk semua pembaca OHBULAN! kesayangan kami… Jadi, kami nak bagi hadiah istimewa untuk korang, 2 buah iPhone X untuk dijadikan rebutan! Nak tau macam mana cara-caranya?

1. Korang dan 3 orang kawan wajib follow Instagram #YouCanDuit sebelum 8 Mei 2018
2. Tag 3 orang rakan tadi tu dan isi slogan: #youcanduit terbaik gila weh sebab… (tidak melebihi 10 patah perkataan) di bawah mana-mana gambar (post) di Instagram YouCanDuit
3. Screenshot komen tersebut dan post di ruangan komen Facebook OHBULAN!
4. Pemenang dengan slogan terbaik akan dipilih sebagai pemenang!

Kacang goreng kan? Tunggu apa lagi? Cepat buat langkah-langkah di atas kalau nak menang iPhone X!

iPhone menanti korang weh, tak teringin ke?

Cepat join dan ajak kawan, family, jiran dan semua kenalan korang sebelum tarikh tutup 8 Mei 2018! Lambat tak dapat iPhone X!

The following two tabs change content below.

Epul

Sponsored Content Champion at REV Asia
Writer yang gila salted egg butter chicken. Nak belanja? Follow akaun media sosial kat tepi kiri ni dulu atau drop email ke [email protected] untuk cara lebih profesional.

Most Read Today