berita

KFC Kini Kembali Dengan Super Jimat Box Yang Memang Puas Hati! Sedap Beb!

April 27th, 2017 | by Murni | 0 comments
2.5K
reads
721
shares
Foodies

kfc dp
Untuk peminat setia KFC korang mesti akan IN LOVEEEEE ~ dengan menu KFC yang kini datang dengan aneka pilihan iaitu Super Jimat Box! Boleh dinikmati dengan pelbagai cara dan dimana jua. Wohoo! Aneka pilihan dalam setiap box kini boleh didapati dimana-mana cawangan KFC yang berdekatan. Jom cuba!

KFC Super Jimat Boooooooox! Wheeeeeee!

Screen Shot 2017-04-25 at 10.50.20 PM

DSC06986

Table2

Keenakkan ayam goreng KFC yang rangup dengan kentang goreng yang sedap yang di datangkan bersama set air dan juga kentang ini memang tiada tandingan dan akan buatkan korang rasa macam nak lagi. Nyummms!

Apa yang best kali ini adalah menu-menu hangat yang ada di KFC boleh dinikmati dalam satu box sahaja! Yay ~

Roller-Box

Roller Box

Snacker-Box

Snacker Box

Signature-Box

Signature Box

Soup-Box

Soup Box

Tender-Box

Tenders Box

Twister-Box

Twister Box

Untuk KFC Jimat Box ni, korang hanya perlu pilih set mana yang akan menjadi pilihan korang. Mereka menyediakan 6 pilihan hebat yang sememangnya berbaloi untuk dicuba seperti:

  • Tenders Box
  • Signature Box
  • Twister Box
  • Soup Box
  • Roller Box
  • Snacker Box

Single

Harga untuk semua box ini bermula daripada RM 8.95. Sangat murah dan worth every penny! Boleh lah bawak satu family pergi KFC untuk merasai sendiri kenikmatan KFC Super Jimat Box ni! Hehe

JimatBox

KFC Super Jimat Box, memang terbaik beb!