berita

Mewah & Eksklusif – Jom Grab Tawaran Dari Mah Sing!

February 20th, 2018 | by Atiqah Fazleen
Shout Out!

Dah kahwin tapi masih belum jumpa tempat tinggal yang best? Atau ada yang dah lama kahwin tapi nak rumah baru? Nak rumah baru tapi tak tau pulak nak pilih rumah jenis apa. Haa, jangan pening-pening sebab kat sini ada penyelesaiannya.

Jom usha kondominium kat Meridin Bayvue ni! Dijamin terpikat! Bukan je rekaannya yang moden, pemandangan sekitarnya juga sangat awesome! Tengok luar pun dah nampak laut. Gempak kan?

Meridin Bayvue ada macam-macam…

Sesetengah newly weds mesti belum stabil sepenuhnya dalam aspek kewangan. So, sebab tu lah Meridin Bayvue nak bagi 3 barang percuma, iaitu pendingin hawa, kabinet dapur dan cooker hood. Korang kalau dengar barang free mesti suka kan?

Alamak, dah suka tapi bajet kecik? Tak payah risau lah sebab Meridin Bayvue ni jugak tawarkan 0% downpayment. Rumah dah cantik, bayaran downpayment pun menarik. Korang mesti suka punyalah!

Apa lagi yang best pasal Meridin Bayvue ni?

Dilengkapi 3 bilik tidur dan 2 bilik air, Meridin Bayvue sure bagi keselesaan buat korang. Memang pemurah lah Meridin Bayvue ni. Projek rumah oleh Mah Sing ni memiliki luas keseluruhan 980 kaki persegi. Paling terbaik ialah suasananya yang kondusif.

Kemudahan lain di Meridin Bayvue

Fasilitinya macam mana? Haa, kalau korang nak tahu, kat Meridin Bayvue ada macam-macam. Kolam renang, wading pool, taman permainan kanak-kanak, gazebo, laluan refleksologi, pool deck, dan floating slabs. Mesti korang suka riadah kat sini.

Bukan tu je. Meridin Bayvue pun ada dewan serbaguna, sudut Chess, laman yang luas, centre room, spa, gimnasium, ruangan BBQ, pusat penjagaan kanak-kanak dan jejambat. Memang pilihan tepatlah!

Kat mana lokasi Meridin Bayvue?

Mesti korang nak tahu kat mana Meridin Bayvue ni kan? Ia terletak berhadapan Coastal Highway (EDL) dari Pasir Gudang ke Johor Bahru City Centre. Hanya 10 minit dari JB City Centre ke CIQ. Dekat je, tak jauh pun.

Ada kemudahan, ada juga keselamatan

Macam-macam kes sekarang. Takut tak selamat je. Jangan risau! Kat Meridin Bayvue ada pengawasan CCTV 24 jam. Lifnya pula menggunakan card reader. Sistem kad akses juga ada. Kalau ada masalah fasiliti, panggil je pengawal keselamatan, pekerja am dan landskap maintenance yang bertugas. Weee…

Harganya macam mana?

Nampak je mewah tapi jangan judge dari pandangan pertama, okay! Harganya bermula daripada RM 382, 200 dan sangat kenalah dengan persekitaran kondominium yang sangat selesa. Jangan tak tahu, oppa dari Korea pun pilih Meridin Bayvue tau. Wow!

Nak tau lebih lagi pasal Meridin Bayvue click je kat sini untuk info lanjut.  Korang jugak boleh call  07-2913216 untuk sebarang pertanyaan. Apa tunggu lagi? Jom beli rumah kat Meridin Bayvue!

The following two tabs change content below.

Most Read Today