berita

Korang dah out of ideas nak makan apa? Jom makan Subway! Dengar cerita ada promotion?

November 1st, 2017 | by Azyanshor | 0 comments
45.1K
reads
3.3K
shares
Foodies

 

Iye betul! Subway ada promosi, boleh dapatkan sandwich kegemaran ramai ni serendah RM10.90 je guys! Set pula tu bukan ala carte tau! WOW! Bestkan? Hari-hari makan nasi, tukarlah menu korang ke benda lain pula! Dengan adanya promosi Subway yang baru ni kita makan SUBWAY lah! Baru kenyang kan? Jimat pulak tu.

Murah dan sedap! Hidup dalam tahun milenium ni, kita kene jadi pengguna yang bijak. Manfaatkan promosi-promosi yang macam ni! Pilihan yang ada pula bukan satu je guys, ada banyak pilihan menu yang korang boleh pilih. Kalau dah lama nak try menu tu tapi tak try- try, ha inilah masanya!

Menu-menu favourite seperti Chicken Teriyaki ke Italian B.M.T.™, Roasted Chicken atau pun Turkey Breast dan Chicken Slice, semua pun boleh dibeli menggunakan kupon tu! Best gila kan? Bolehlah belanja member dan family ke guna kupon tu hehe!

Susah tak nak dapat discount tu? Kena download apps ke?

Eh tak payah lah, Subway senangkan kerja korang. Hanya download e-kupon  di www.subwayvaluecoupons.com untuk dapatkan tawaran tanpa had! Senang je, klik, download dan beli! Tunjuk dalam phone je kupon tu, tak payah nak print-print! Part paling best, korang boleh beli banyak kali. Tak terhad kepada satu je!

Baik korang cepat-cepat download kupon tu, nanti kang ramai orang pula kat Subway tu! Tawaran bermula sekarang hingga 2 Januari 2018! Maklumat lanjut korang boleh layari: www.subwayvaluecoupons.com