berita

Korang Nak Tahu Tak Macam Mana Nak Dapatkan Minyak PERCUMA Selama Setahun? Ini Caranya!

July 19th, 2017 | by Murni | 2 comments
39.8K
reads
1.4K
shares
Shout Out!


Dapat petrol PERCUMA selama setahun?! Siapa tak nak woih! Dengan harga minyak yang menaik menurun sekarang ni memang cantik sangat lah kalau dapat menang petrol setiap hari. Hehehe

Peraduan ini sudah pun bermula dan akan berakhir pada 31 Julai 2017 ini. So, apa tunggu lagi. Jadilah salah seorang dari pemenang harian PETRONAS Fuel Frenzy ini! Kalau bertuah, memang best gila tau.

Bagaimana cara untuk menyertai? Ha, senang aje!

Berikut adalah cara untuk menyertai peraduan ini. Sangat mudah!

Langkah 1: Hanya isi Petrol/Diesel minimum RM 30. Jangan lupa dapatkan resit anda, check ‘Tax invoice No.’ untuk nombor resit

Langkah 2: Hantar SMS kepada 39993 dengan menaipkan PETRONAS<jarak>jumlah pengisian<koma>nombor resit (Tax invoice No.)<koma>nama penuh seperti dalam kad pengenalan.

Contoh: PETRONAS 30,000000123456789,Yiew Kem Win

**Setiap pengisian RM30 layak untuk 1 penyertaan
(Contoh: RM30 – 1X penyertaan, RM60 – 2X penyertaan)

Hadiah yang menanti pemenang bertuah? Memang AWESOME!!

Seramai 41 orang pemenang yang bakal dipilih setiap hari sepanjang peraduan ini berlangsung. Wheee!! Nak tahu apa hadiah menarik yang bakal menanti semua pemenang bertuah?

1) Hadiah Utama (1 pemenang x 53 hari): Petrol PERCUMA bernilai RM 6,000 setiap satu dalam bentuk Petronas Gift Card.

2) Hadiah Saguhati (40 pemenang x 53 hari): Petrol PERCUMA bernilai sehingga RM 100 setiap satu dalam bentuk Petronas Gift Card.

Oh ya, korang juga boleh semak samada korang adalah salah seorang pemenang harian bila korang log on @petronasbrands channels atau boleh klik di link ini!

Menarik kan peraduan ni? Ha, kalau berminat korang boleh cepat-cepat daftar ya! Hanya dengan isi petrol minimum RM 30 dalam satu resit, anda layak untuk sertai peraduan Petronas Fuel Frenzy ni.

Peraduan ini terbuka untuk semua ya. PERCUMA petrol setiap hari selama setahun woih, siapa tak nak kan? Hehe
Untuk maklumat lebih lanjut mengenai peraduan ini, anda boleh layari laman web mereka. Link di bawah:

2 Comments

  1. Bani Melayu Bijaksana says:

    buat abis kredit jer …dah tahu yg menang kroni n suku sakat sahaja …

  2. hanayfiy says:

    Nice