berita

Malas Nak Cucuk Duit? Kitorang Kasi Jalan Mudah, Guna Handphone Je!

December 14th, 2017 | by Azyanshor | 0 comments
41.7K
reads
486
shares
Gaya Hidup

Pernah tak korang beratur nak ambil duit, tunggu punya la lama. Tak tahu apa yang orang depan korang tu buat. Rasa nak blah je tapi tak boleh sebab korang memang dah tak ada cash dah. Itu belum lagi beratur panjang-panjang tapi ATM rosak. Fuhh, berapi beb!

Time tu lah korang berharap ada cara lain untuk bayar kan? Kalau korang nak tahu… sebenarnya ada cara lain nak bayar! Guna handphone korang je!

Boleh bayar guna handphone je?

Webonline dot com dengar rintihan korang so, diorang perkenalkan kiplePay iaitu sistem tanpa tunai atau lagi senang, cashless! Bestnyaaa!!

kiplePay ni sebenarnya merupakan aplikasi  yang korang boleh guna untuk buat apa-apa transaksi kewangan time tu jugak! Korang dah tak payah nak bawa duit korang pergi mana-mana, hanya guna smart card atau handphone untuk lengkapkan transaksi tu.

Hanya download kiplePay, top up money ke account korang dan terus boleh guna! Nak topup boleh, nak bayar bill boleh nak transfer duit lagi lah boleh!  Kalau pergi makan mesti ada sorang tukang bayarkan semua dulu kan? Dengan apps ni, korang boleh lah terus transfer dekat kawan korang tu!

Bukan tu je, korang juga  boleh dapat rebat, diskaun dan paling best sekali, boleh track balik apa yang korang dah spend! Mudah kan? Sambil- sambil dalam jem ke, dalam train ke pun boleh buat!

Selamat ke apps tu? Macam senang sangat je..

Selamat guys. kiplePay berkerja keras nak kasi apps tu setaraf dengan tahap keselamatan industri kita ni! Segala transaksi yang tidak disahkan memang tak boleh lepas punya! Siapa tak takut oi kalau duit tiba-tiba hilang kan? Sayu beb, memang makan meggi je sebulan!

Pembayaran tersebut tak akan dibenarkan selagi tidak ia tidak disahkan menggunakan cap jari atau pin keselamatan 6 digit korang tu! Ha! Sama kan dengan kalau korang cucuk duit?

Bukan itu je tau, ada pelbagai lapisan keselamatan untuk apps ni. kiplePay ni memang dah ada  Mobile App Shield haa power kan? So, korang jangan risau. Memang tak bahaya!

Siap dah ada review lagi guys! 5 bintang pulak tu dia kasi! Memang wajib try lah apps ni!

Gempak gila weh! Ada feature apa lagi kat apps tu?

Haa ini lah yang best. Tahun 2018 ni ada feature best gila!! So korang kena lah guna apps ni dari sekarang, mana lah tahu nanti boleh dapat offer best ke kan? Manalah tahu… tak rugi mencuba! Menyenangkan korang jugak apps ni kan?

So.. tunggu apa lagi, download lah kiplePay ni cepat-cepat! Tak payah beratur tengah-tengah panas dah oi nak cucuk duit! Maklumat lanjut boleh klik sini!

Most Read Today