berita

Nak Berfesyen Tapi Tiada Idea? Apa Tunggu Lagi, Jom Tonton Laz-Ada Style!

May 15th, 2018 | by Afira
Shout Out!

Pernah tak korang mengalami masalah nak pilih baju untuk pakai pada setiap hari? Rasa macam dah penuh baju satu wardrobe, tapi masih takde baju yang sesuai nak hang out dengan kawan atau dating  dengan kekasih hati.

Apa kata korang saksikan Laz-Ada Style, satu rancangan realiti tv yang mengisahkan tentang sekumpulan pereka fesyen yang berusaha dengan hanya mix and match pakaian daripada Lazada, menjadi satu design yang awesome!

Wow, bestnya! Pasti design yang dihasilkan itu ada ciri-ciri elegant, fancychic dan paling penting sesuai untuk wanita di Malaysia. Nak tahu lagi, jom baca!

Juri tetap terdiri daripada pereka fesyen terkenal Malaysia!

Siapa tak kenal pereka fesyen popular tanah air, Rizman dan Ruzaini yang sememangnya menjadi pilihan ramai artis tempatan dalam menghasilkan busana menawan!

Wah, memang layak untuk jadi juri rancangan fesyen macam ni.

Tambahan lagi, ada pula mentor-mentor yang hebat dalam memberi pandangan terhadap rekaan para peserta, seperti Bustamam Mokhtar (Jurugambar), Min Luna (Stailis Selebriti) serta Syed Faizal (Celebrity Makeup Artist) dan beberapa artis terkenal yang lain.

Haa..nak tahu siapa artis itu, kena tengok sendiri baru best!

Paling best! semua barangan dipilih melalui aplikasi Lazada.

Setiap peserta perlu memilih mana-mana pakaian dan aksesori di aplikasi Lazada, dalam setiap tugasan yang diberikan.

Selepas itu, mereka akan mix and match mengikut tema dan idea setiap kumpulan dengan dibantu oleh beberapa orang mentor.

Tengok, mudah je dengan aplikasi Lazada, ni, tinggal pilih, click dan siap satu design baju! Wah, gempak betul!

Laz-Ada Style ni hanya ada empat episode sahaja!

Rancangan ni hanya mempunyai empat episode je, dengan menampilkan beberapa tema yang berbeza bagi setiap minggu pada hari Ahad jam 3 petang di TV3.

Kalau nak tahu tema apa je yang ada, apa kata korang layan sendiri Laz-Ada Style ni!

Sekarang ni, dua episode dah berlalu. Memang rugi betul! So apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang!

Istimewanya, Lazada ada baucar sehingga RM100!

Sambil-sambil tengok rancangan realiti tv ni, korang boleh menangi baucar yang bernilai sehingga RM100 dengan shake-shake je telefon bimbit korang tau!

Tapi pastikan korang download dulu aplikasi Lazada, baru boleh menang baucar tu!

Selain itu, korang juga berpeluang untuk membeli setiap design pakaian yang telah direka oleh para peserta dalam rancangan tv ni.

Nak tahu cara pembeliannya, [klik sini] dan jangan lupa saksikan #MyLazAdaStyle ni sampai hujung episode ok!

Most Read Today