berita

Nak Lepak Kat Barcelona? Meh Admin Nak Kasi Tiket Free! Ikuti Langkah Mudah Ini!

October 17th, 2017 | by Murni | 0 comments
31.8K
reads
6.9K
shares
Shout Out!

Sebagai lelaki, korang mesti pentingkan kekemasan diri bila keluar berjumpa orang atau bekerja kan? Lagi-lagi bab rambut sebab kalau rambut serabai, kering dan tak terurus – automatik korang akan nampak macam tak mandi. Opsie!

Macam-macam style rambut yang pernah dibuat. Maklumlah nak ikut apa yang trending kan, mestilah kena sentiasa up-to-date. Tapi kenalah pilih gel rambut yang sesuai kan?

Korang ingat tak gel rambut Brylcreem? Alah yang korang pakai dulu-dulu tu?

Nak buat style rambut macam ni mesti kena guna gel rambut yang mudah untuk rambut dibentuk. Paling penting memastikan rambut korang kekal kemas, natural dan tidak memakan masa yang lama untuk buat. Ha, admin nak recommend Brylcreem Hair Gel ni! Best gila, mesti korang pernah pakai dulu kan?

Trend rambut sekarang ni makin pelbagai, betul tak? Kalau korang tengok dari dulu sampai sekarang, trend rambut memang akan berubah setiap tahun. Kalau jalan-jalan kat shopping mall, mesti ada je nampak lelaki yang stylo dari atas ke bawah dengan rambut yang nampak sangat kemas. Gel apa agaknya yang dorang guna ? Hmmm..

Rambut kena tiup angin pun tak bergerak langsung, pehh! Ini sebabnya korang kena guna gel rambut Brylcreem ni! Memang sangat membantu dan korang tak perlukan masa yang lama untuk buat hairstyle yang korang suka. Sekejap pun boleh settle!

Brylcreem Hair Gel? Apa yang special?

Brylcreem Gel ini memang best gila sebab ianya ringan dan sangat smooth bila dipakai. Tak adalah rambut korang nampak macam konkrit. Gel rambut ni bila pakai nampak natural je. Rambut korang juga akan nampak lebih wavy bak ditiup angin sepoi-sepoi gitu!

Apa yang menarik tentang produk ini ialah akan memastikan rambut kekal kemas selama 24 jam! So lepas ini balik kerja pun rambut takkan serabai. Baru lebih confident!

Brylcreem Gel juga adalah High Quality Brand UK yang mempunyai Fresh Hair Technology yang membuatkan rambut anda kekal dengan bau yang sangat fresh sekurang-kurangnya 6 jam. Brylcreem Gel juga satu-satunya jenama di pasaran yang mempunyai technology claim.

Nak peluang untuk terbang bersama 3 rakan ke Barcelona? Join peraduan Beli & Menang Brylcreem Gel ni!

Ikuti 3 langkah mudah untuk sertai peraduan ini. Mana tahu korang bernasib baik boleh menang trip secara PERCUMA ke Barcelona dengan best buddies korang. Cun jugak tu!

  • Beli produk Brylcreem Gel ini dan simpan resit sebagai bukit pembelian
  • Tulis dengan jelas nama dan nombor kad pengenalan anda di resit
  • Ambil gambar penuh resit dengan jelas (pastikan nama & nombor kad pengenalan jelas)
  • Hantarkan gambar resit tersebut melalui aplikasi WhatsApp di nombor 014 962 3855 dan sertakan jawapan untuk soalan yang telah diberikan (Betul atau Salah)

Soalannya berbentuk –Brylcreem Gel dengan Fresh Hair Technology™ membuat rambut anda kekal segar sehingga 6 jam. Betul atau Salah?”

Senang bukan? Apa tunggu lagi. Jomlah join!

*Tertakluk kepada terma dan syarat*

Boleh chill-chill di Barcelona dengan 3 bro yang lain. Weh bro-trip gitu!

Barcelona adalah ibu kota Sepanyol yang terkenal dengan rekaan seni bina. Gereja Sagrada Família antara mercu tanda kota Barcelona. Haa! Sesiapa yang suka hasil seni, Musium Picasso dan Fundació Joan Miró mempamerkan hasil seni yang pasti buat korang kagum. Wuish!

Musium Picasso

Fundació Joan Miró

Banyak sangat tempat yang korang boleh visit bila dekat sana tau. Bangunan yang cantik, tempat yang menarik. Excited habis dah ni! Tapi kalau dapat pergi secara percuma lagi best kan? Boleh bawak duit untuk shopping je. Hehe kalau nak menang, kenalah join dulu peraduan ni.

Casa Batllò

La Boquería

Ada juga hadiah lain disediakan untuk pemenang sagu hati! :D

Eh bukan itu sahaja! Selain daripada 3 hadiah utama iaitu penerbangan pergi balik ke Barcelona bersama 3 rakan yang lain, korang juga berpeluang mendapat hadiah seperti:

5 unit Samsung Galaxy S8 yang bernilai sehingga RM 3,200 setiap satu

Hadiah mingguan iaitu baucar petrol bernilai RM50 setiap satu. 100 orang pemenang bakal dipilih untuk menerima baucar tersebut. Kempen period akan berjalan selama 8 minggu

Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan ini boleh klik di link di bawah: